Open Pub implineste un an

Open Pub sarbatoreste vineri – 4 februarie 2011, 1 an de la inaugurare. La eveniment sunt asteptati toti prietenii localului, sponsorii si partenerii media care ne-au sustinut in tot acest timp, precum si cei dornici de a petrece o seara de neuitat.

Startul la distractie se va da la orele 21:00 printr-un mini recital chitara si voce sustinut de cantaretul Radu Vastag. Incepand cu orele 22:00, stafeta muzicala va fi predata DJ-ului care va intretine show-ul aniversar cu un playlist muzical extrem de variat: de la The Doors pana la Smok City.

Pe alocuri, petrecerea va fi “condimentata” de tot felul de momente speciale: live painting by EsPadrilos pe unul dintre peretii barului, jocuri de artificii, confetti, baloane, tort “alcoolizat” de Fabrica de prajituri si multe altele.

Si pentru ca obisnuim sa facem petreceri cu dress code, cei care vor veni maine purtand un articol vestimentar sau un accesoriu sugestiv pentru Open Pub vor fi rasplatiti pe masura.
Acestea fiind spuse, va lasam cu gandul la distractie, cu gandul la petrecerea “1 AN DE OPEN PUB”!
Pentru rezervari:
Tel: +40 746 484 765

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.