Formatia Placebo revine la Bucuresti in 2017

0

Turneul aniversar Placebo – 20 de ani ajunge si la Bucuresti anul acesta, iar asta este o veste extrem de buna pentru fanii formatiei britanice.

Anul trecut s-au aniversat 20 de ani de la lansarea primului album Placebo, ce poarta acelasi nume ca si trupa, iar pentru a sarbatori acest lucru au pornit intr-un turneu mondial ce se desfasoara pe parcursul a doi ani in intreaga lume.

Daca anul trecut au ocolit Romania, asa cum banuiam, iata ca in 2017 vom avea ocazia de a-i vedea, pentru a cincea oara, la Bucuresti.

Concertul Placebo va avea loc pe 28 iunie 2017 la Arenele Romane din Bucuresti, iar pentru acest concert, cei de la Phoenix Entertainment au pregatit cateva pachete speciale.

1The Better Friend ticket – 190 de lei

  •   ai acces mai devreme cu 30 de minute in incinta locatiei, sa te asiguri ca vei sarbatori cei 20 de ani cat mai aproape de Brian Molko si Stefan Olsdal

  •  primesti o insigna creata special pentru a marca acest eveniment, pe care te sfatuim sa o porti la vedere pentru ca ar putea iti aduca si mai multe surprize.

  •  primesti un breloc creat special pentru a-ti aminti mai tarziu momentele frumoase petrecute in compania prietenilor tai si a membrilor PLACEBO

  •  primesti si o bautura numai buna pentru a stinge setea.

2The Friend Indeed ticket – 220 de lei

Este destinat fanilor care au aflat mai tarziu de concert si care si-ar fi dorit sa prinda un bilet special dar nu au reusit. Nicio problema, mai au o sansa. si aceste bilete sunt in numar limitat.

  •  vei avea o intrare separata, rezervata doar posesorilor de bilete “A Friend Indeed”

  •  primesti insigna creata special pentru a marca acest eveniment, pe care te sfatuim sa o porti la vedere pentru ca ar putea iti aduca si mai multe surprize.

  •   primesti un breloc creat special pentru a-ti aminti mai tarziu momentele frumoase petrecute in compania prietenilor tai si a membrilor PLACEBO.


Biletele “The better friend” sunt disponibile in numar limitat pana pe 27 iunie, iar cele “A friend indeed” doar pe 28 iunie, in ziua concertului, de asemenea in numar limitat.

Acestea pot fi cumparate de pe eventim.ro


Eu i-am vazut live de doua ori, la Sziget in 2012 si in 2014 si sper ca anul acesta sa-i vad pentru prima data si la Bucuresti. In 2014 am plecat de la Summer Well direct la Sziget fix inainte sa inceapa concertul lor.

Daca vreti sa vedeti cam cum e la un concert Placebo, puteti urmari concertul lor de la Sziget din 2014. Se vede frumos steagul meu acolo.

Previous articleUrsul asta panda stie sa faca selfie-uri mai bine ca tine!
Next articleAm o veste proasta!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.