refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Imagine Dragons, Placebo, Skrillex si Clean Bandit in ziua 1 de la Sziget Festival 2014

Lucrurile deja incep sa devina serioase aici. Ieri a fost o zi plina de concerte, iar punctul culminant a fost show-ul facut de Skrillex pe scena principala.

Ne-am inceput ziua insa pe ritmuri mai lente, de indie folk, venite din chitara britanicului Jake Bugg. Pustiul de doar 20 de ani a debutat acum 3 ani pe scena de la Glastonbury, iar de-atunci si pana acum a reusit sa lanseze deja doua albume Jake Bugg (2012) si Sangri La (2013).

Sziget Festival 2014 (day 1) -118

A urmat apoi unul din concertele pe care le asteptam foarte mult la Sziget Festival si anume Imagine Dragons. Cu ocazia asta am reusit performanta ca 6 din cei 8 membri ai gastii noastre de #romanilasziget sa fie prezenti in photo-pit.

Ce pot sa zic, toata lumea voia sa fie cat mai aproape de ei asa ca am profitat de faptul ca n-au existat restrictii din acest punct de vedere.

Sziget Festival 2014 (day 1) -17

Concertul a fost foarte energic, iar solistul Dan Reynolds a stiut sa faca show si sa-i “activeze” pe toti cei prezenti acolo. Din setlist n-au lipsit piese precum “Radioactive“sau “On top of the world”.

Unul din momentele de referinta ale acestui concert a fost cover-ul dupa piesa “Song2” a celor de la Blur, care ne-a dus pe cativa cu gandul la editia de anul trecut, cand i-am vazut pe Damon Albarn & co.

Sziget Festival 2014 (day 1) -14

A urmat apoi petrecerea tematica cu steaguri, in care toata lumea a avut ocazia sa-si etaleze steagurile, evident. Cine n-avea steag a primit unul colorat din partea organizatorilor.

Evident ca si steagul Romaniei a stat sus, asa cum o face aproape in fiecare seara de la Sziget de trei ani incoace.

Flag Party

Pentru ca i-am ratat la Summer Well, plecand chiar inainte sa cante ei spre Sziget, nu puteam sa-i ratez si de data asta pe Placebo. Nu stiu cum se face, dar se pare ca numai aici reusesc sa ma intalnesc cu ei.

Si acum doi ani au cantat in Romania inainte de Sziget si si atunci i-am vazut doar aici. Ma rog, nu-mi pare rau, pentru ca atmosfera e de fiecare data misto la concertele lor.

Sziget Festival 2014 (day 1) -31

Chiar daca zice lumea ca a cam stricat piesa “Every you, every me”, eu zic ca Brian se tine bine si a oferit un concert reusit alaturi de Placebo.

Noul single, “A Million Little Pieces” suna la fel de bine si live, dar momentul meu preferat a fost cel de la bis, in care au cantat “Running up that Hill”.

Sziget Festival 2014 (day 1) -49

Dupa o binemeritata pauza de bere, ne-am intors la Scena Principala pentru show-ul lui Skrillex. Spre deosebire de colegul deadmau5, set-ul lui Sonny John Moore a fost mult mai energic si exploziv.

Daca mai adaugam si efectele pirotehnice si jeturile de abur, iese un show complet in care n-am apucat sa ne tragem sufletul decat la final. Skrillex isi merita renumele pe care si l-a dobandit in intreaga lume si sper sa-l revad live cat de curand.

Sziget Festival 2014 (day 1) -59

Ultimul concert al primei zile oficiale de la Sziget a fost pentru mine cel al britanicilor de la Clean Bandit. Ei i-au inlocuit pe ultima suta de metri pe London Grammar, care au fost nevoiti sa anuleze cateva concerte in perioada asta din cauza unor probleme de sanatate ale solistei Hannah Reid.

N-a fost insa deloc rea alegerea organizatorilor, pentru ca cei de la Clean Bandit sunt si ei destul de pe val in perioada asta, iar albumul de debut “New Eyes” lansat anu acesta se bucura de un succes destul de mare, ajungand pe prima pozitie in UK Dance Albums  Charts si pe 3 in UK Albums Charts.

Sziget Festival 2014 (day 1) -85

Seara a continuat pe la diferitele baruri  si scene, acolo unde lumea se distra fie pe ritmuri de reggae, dance sau rock. Azi ne asteapta o zi la fel de plina cu Bastille (sper sa auzim si noul single – Bad news), Lily Allen, Macklemore & Ryan Lewis, Stromae si poate si Axwell.

Pana atunci insa va las cu pozele din ziua 1. What you SZI is what you GET!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.