Ed Sheeran la Bucuresti (galerie foto & recenzie)

1

Miercuri, 3 iulie 2019 va marca data in care Ed Sheeran a cantat pentru prima data in fata publicului romanesc, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Seara  a fost deschisa de catre cantareata suedeza Zara Larsson si de catre James Bay, insa eu am reusit sa-l prind doar pe cel din urma.

Am fredonat de multe ori “Hold down the river”, dar parca are alta rezonanta cand este fredonat cu inca 50.000 de oameni alaturi de James Bay.

0

Artistul britanic ne-a oferit un show foarte fain, conform asteptarilor. A comunicat foarte bine cu publicul prezent care a parut ca s-a bucurat la maxim de concertul sau.

Omul zilei a fost insa Ed Sheeran, care a urcat pe scena la ora 21:00 fix in uralele tuturor celor prezenti. Britanicul este un one-man show, fiecare sunet fiind creat de el, impreuna cu chitara si looper-ul sau.

Cu o productie impresionanta si cu o prezenta scenica foarte energica, Ed Sheeran a fost surprins de modul in care a fost primit de romani.

Nascut in micutul oras Framlingham din estul Angliei, Ed Sheeran nu visa niciodata ca va ajunge vreodata sa cante si in fata unui alt public in afara de cel englez. S-a aratat foarte recunoscator ca poate fi prezent la noi in tara si se pare ca urmatoarele zile si le va petrece prin Romania.

Din setlist n-au lipsit piesele de pe cele trei albume lansate pana acum, +, x, ÷, dar si de pe urmatorul sau material discografic “No.6 Collaborations Project” ce se va lansa saptamana viitoare.

Eu personal am fost impresionat foarte mult de atmosfera pe care au creat-o fanii romani, lucru ce a facut ca seara de 3 iulie sa fie intr-adevar speciala.

Nici macar ploaia de la final n-a reusit sa strice aceasta seara minunata alaturi de Ed Sheeran. Sper sa-l mai vedem pe la noi prin tara si cu alta ocazie, caci foarte tare a fost aseara.

Ed Sheeran @ Paris – galerie foto si recenzie!

Foto: Alin Pandaru

Previous articleLine-up-ul final de la Neversea 2019!
Next articleProgramul complet pe zile si ore de la UNTOLD 2019
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.