refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Ce daca e cald? Noi ne racorim la Sziget Beach – #romanilasziget

Din pacate sau din fericire, anul acesta Sziget Festival s-a nimerit intr-o perioada de canicula, astfel ca in timpul zilei este extrem de cald aici. Pentru cei care vin de prin vest (Anglia, Franta, Olanda) aici este probabil raiul pe pamant pentru ca de obicei festivalurile lor sunt pline de namol din cauza ploilor frecvente.

Cred ca anul asta cea mai mare parte a forintilor pe care i-am cheltuit s-a dus pe apa. Asta nu inseamna ca organizatorii nu au grija de noi. La scenele principale sunt niste tasnitoare care ne racoresc cu stropi foarte mici in timpul concertelor, iar pe drum exista oameni care ne stropesc din cand in cand cu apa. Daca ai noroc sa dai peste unul care are un furtun de pompier la el, te-ai scos.

Pentru senzatii cu adevarat tari, poti sa le rogi pe fetele de la Axe sa-ti faca un dus rece… n-o sa regreti… efectul… e racoritor.

Anul acesta s-a deschis pentru prima data plaja pe Insula Libertatii, asfel ca s-a dat liber la balaceala in Dunare in zonele unde apa este foarte mica. Pentru ca este extrem de periculos, inotul in Dunare e interzis si a fost delimitat accesul spre zonele unde apa e mai adanca.

Plaja e suficient de incapatoare iar fetele in bikini ofera un peisaj de invidiat. N-am vazut sa se faca topless, dar probabil sunt mai pudice fetele pe-aici decat in Vama.

In materie de concerte, in cea de-a doua zi de Sziget Festival, i-am vazut live pe Regina Spector, Dizzie Rascal, Ska-P, Biffy Clyro, Bad Religion si Fanfara Transilvania.

A fost foarte simpatica Regina si are cateva melodii chiar dragute. Concureaza insa cu solista de la Skunk Anasie pentru ceea mai mare gura (la propriu). Dizzie Rascal e un reparas britanic care a reusit sa anime publicul din fata scenei principale, chair daca era inca ora 5 jumate.

Pe noi nu ne-a impresionat insa asa tare asa ca am profitat de ocazie si ne-am dat in Sziget Eye pentru a surprinde cateva fotografii misto. Roata e mai mare ca anul trecut si mult mai “moderna” – usi glisante, cabine inchise, etc.

A urmat apoi petrecerea tematica a zilei, in cadrul careia au fost aduse 10.000 de mori de vant in fata scenei principale. Punctul culminant a fost cand le-au ridicat toti deasupra capetelor.

Ne-am zbantuit un pic (mai mult) pe Ska-P si i-am asteptat cuminti pe Biffy Clyro. Tre’ sa recunosc ca habar n-aveam cine sunt astia, dar pentru ca am primit recomandari (merci George) am zis ca tre’ sa-i vad. Si i-am vazut. Din primele randuri (evident). Si mi-au placut foarte mult si cred ca o sa-i mai ascult si cand ajung acasa.

Baietii au facut un show foarte misto, completat pe alocuri de tunuri de fum, flacari si confetii. Am intalnit oameni care au venit special la Sziget ca sa-i vada pe Biffy Clyro, deci e ceva de capul lor.

Ne-am mutat apoi spre cortul A38 pentru niste old-school punk cu Bad Religion, iar seara s-a terminat la Roma Tent cu Fanfara Transilvania. Au fost foarte incantati cand m-au vazut cu steagul si chiar ne-au facut si o dedicatie. Am intalnit acolo foarte multi romani si sper sa ne mai adunam cativa si in seara asta.

Cam atat de la Sziget din ziua 2. Va las acum cu poze facut cu Canon 600D. What you SZI is what you GET!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.