refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Cirque du Sziget si teatru de strada in ziua 3 (foto)

Vineri a fost o zi plina, in care am incercat sa ne bucuram si de celelalte lucruri pe care ni le poate oferi Insula Libertatii. Prima oprire a fost in Ability Park.

Aici am putut privi prin o serie de ochelari speciali care simuleaza diverse defecte de vedere, am invatat sa citim litere din alfabetul Braille, iar pe final am incercat (si reusit) sa parcurgem un traseu, care s-a dovedit a fi mai mult decat dificil, intr-un scaun cu rotile.

Sziget Festival 2013 - day 3-2

Am dat apoi o tura pe la Cirque du Sziget, cea mai noua locatie de pe Insula Libertatii, acolo unde am avut parte de un show foarte misto de acrobatii.

Nu mai fusesem de mult la circ si uitasem cat de incitant poate fi. Am avut emotii de cateva ori, dar din fericire totul s-a incheiat cu bine.

Sziget Festival 2013 - day 3-25 Sziget Festival 2013 - day 3-48 Sziget Festival 2013 - day 3-80

Dupa ce m-am impartit intre concertele Emir Kusturica, Peter Bjorn and John  si Blur, care au fost absolut epice fiecare in parte, ne-am mutat in fata cortului A38 pentru spectacolul pregatit de trupa de teatru de strada.

Acestia au venit cu tot soiul de masinarii care mai de care mai ciudate si s-au intrecut intr-un concurs inedit. La un moment dat a inceput un super vant si am incercat sa ne adapostim in A38 sa-l vedem pe Woodkid, dar din pacate n-am mai avut loc pentru ca era arhiplin.

Sziget Festival 2013 - day 3-119

Va las acum cu cateva poze din ziua 3. What you SZI is what you GET.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.