De vazut: Trance – Capcana Mintii

Marti seara am fost la avanpremiera filmului Capcana Mintii la Cinema City din Sun Plaza si am plecat de-acolo cu o impresie foarte buna despre el.

Nu stiam despre Trance decat ca a fost regizat de Danny Boyle, cel responsabil si de Slumdog Millionaire, 127 hours sau Trainspotting. Actorii principali nu erau nici ei foarte foarte cunoscuti chiar daca ii stiam din cateva filme, asa ca nu mi-am facut mari asteptari de la el.

Filmul incepe cu un jaf la o licitatie pentru obiecte de arta, in cadrul caruia este furat un tablou care valora milioane de dolari. Problema apare dupa ce personajul principal al jafului este lovit la cap si uita unde a ascuns tabloul. Pentru a deslusi misterul apeleaza la un hipnoterapeut, iar de-aici lucrurile devin din ce in ce mai interesante.

N-o sa va zic acum ce se intampla pentru ca pe urma nu mai are farmec sa urmariti filmul. Are cateva intorsaturi de situatie foarte misto si evident un final neasteptat.

 

De vazut in cinema incepand de saptamana asta.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.