Asus a lansat FonePad la 1.099 lei

Dupa celebrul PadFone, care transforma telefonul intr-o tableta, iata ca cei de la Asus vin si cu prima tableta telefon – FonePad. Cu un ecran de 7 inch, suport 3G pentru voce-date si procesor Intel Atom Z2420, acest device este cel mai mare smartphone de pe piata.

Fonepad combină versatilitatea unei tablete de 7″ cu caracteristicile unui telefon inteligent, suportul 3G pentru voce si date venind in sprijinul utilizatorilor care doresc mai multa libertate de actiune si posibilitati de comunicare. Tableta are o forma compacta si subtire, evidentiindu-se prin exteriorul metalic.

Greutatea de doar 340 de grame si profilul de 10,4 mm ii permit utilizatorului sa o foloseasca convenabil, tinand-o cu o singura mana. Procesorul Intel Atom™ Z2420, complet compatibil cu mediul Android, ii permite tabletei Fonepad sa fie deopotriva performanta si eficienta energetic. Astfel, dispozitivul poate decoda video 1080p Full HD cu accelerare hardware si se mandreste cu o autonomie de pana la 9 ore.

 

Eu personal nu sunt fanul telefoanelor cu ecranul foarte mare, iar FonePad este intr-adevar destul de greu de tinut la ureche. E ok de folosit cu casti wireless sau cu handfree. Imi place insa ideea asta de a avea doar un singur abonament de date, atat pentru telefon cat si pentru tableta.

Imi place calitatea materialelor din care este facut FonePad-ul si ii apreciez pe cei de la Asus Romania ca au ales sa aduca la noi in tara varianta fara camera foto principala, ci doar cu cea frontala de 1,2 MP. Au redus astfel pretul si au renuntat la o optiune care nu era chiar atat de importanta.

FonePad costa doar 1.099 de lei si poate fi cumparat de pe majoritatea site-urilor cu astfel de device-uri. Un review complet gasiti la Radu care a avut ocazia sa-l aiba in teste cateva zile.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.