Il sustin pe Vlad Grigorescu in finala Romanii au Talent

In aceasta seara are loc finala celui de-al treilea sezon Romanii au Talent. Din pacate nu-o voi putea urmari nici din platou, nici de-acasa pentru ca se suprapune cu meciul Dinamo – Steaua de pe National Arena.

Recunosc ca n-am urmarit fiecare editie de anul acesta, dar cu toate asta am cativa favoriti la castigarea marelui premiu din aceasta seara. Primul pe lista mea este nimeni altul decat Vlad Grigorescu, primul mentalist de care am auzit eu (il stiam dinaintea lui Cristian Gog).

L-am cunoscut prima data acum 3 ani la un show de-al lui in care m-a uimit cu calitatile sale. L-am revazut recent saptamana trecuta la un eveniment Heidi in care a prezentat cateva numere spectaculoase.

Singurul lui dezavantaj in aceasta seara este faptul ca anul trecut a castigat tot un mentalist si e posibil ca oamenii sa nu-l voteze tocmai din acest motiv.

Cel de-al doilea favorit este ventrilocul Eduard Andrei Sandu. Mi-au placut cele doua numere ale sale de pana acum si sunt curios cu ce o sa vina in finala din seara asta. Tot printre favoriti se numara si Ana Munteanu, cea care reuseste sa faca niste desene exceptionale in nisip.

Mai gasiti cateva pareri despre finalistii Romanii au Talent la Auras. Fie ca cel mai votat sa castige!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.