2015 in blogging

Din punct de vedere blogosferic, n-as putea spune ca 2015 a fost un an bun. Am scris mult mai putin decat pana acum, iar traficul a avut si el de suferit din aceasta cauza.

Asa cum v-am obisnuit insa in ultimii doi ani, am pregatit o scurta recapitulare a celor mai importante subiecte abordate pe pandutzu.com in 2015.

2015 in blogging

Urmarind infograficul de mai jos, am observat asadar o scadere a numarului de articole in 2015, de la cele 236 din 2014, la doar 194 anul trecut. Cel mai harnic am fost in luna iulie (se pare ca imi prieste caldura) cand am scris 39 de articole, iar cel mai “lenes” am fost in noiembrie, cand insa, numai de scris pe blog nu am mai fost in stare (n-are rost sa mai aduc subiectul in discutie si aici) si-am postat doar 3 articole.

Subiectul principal care a adus trafic anul trecut a fost concertul Robbie Williams de la Bucuresti, despre care am scris o serie de articole atat inainte cat si dupa eveniment. Surprinzator, in top 10 se afla pentru al doilea an consecutiv articolul legat de biletele la Tomorrowland, scris in 2014. Poate anul asta chiar ar trebui sa merg acolo si sa scriu despre asta… . Hai sa vedem insa cum a fost 2015 in blogging pe pandutzu.com.

Asa cum se intampla de ceva timp, o parte din articolele de pe acest blog au fost scrise ca parte a unor campanii publicitare. Din cele 194 de articole scrise in 2015, doar 14 au fost publicitare, ceea ce inseamna procentual cam 7,2% din numarul total. Eu zic ca e de bine asta si as vrea sa pastrez acest procent si in 2016, cu mentiunea ca ar fi bine sa scriu mult mai multe articole.

Pe langa articolele din top 10, ar mai fi cateva de care sa zicem ca sunt mandru si care n-au apucat sa adune atat de multe vizualizari anul trecut:

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

2015 a venit si cu o “fata noua” pentru pandutzu.com, schimbata mai mult de nevoie, pentru ca vechea tema, pe care o aveam din 2011, incepuse sa aiba cateva probleme.  Imi place cum arata insa acum blogul

Pentru 2016 imi propun sa am o medie de cel putin un articol pe zi. Momentan sunt in urma pe ianuarie, dar teoretic mai am timp pana pe 31 ianuarie sa recuperez. Pana atunci, va invit si pe pagina de facebook, unde mai postez si alte chestii care n-ajung pe blog.

Hai s-avem un an misto!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.