Functia de pe iPhone care iti poate salva viata

Stiu ca toata lumea e extaziata acum de lansarea noului iPhone 6S, dar azi vreau sa vorbim despre o functie foarte utila pe care telefoanele cu iOS 8 o au si care in anumite cazuri extreme iti poate salva viata.

Aceasta se numeste Medical ID si se seteaza din aplicatia Health, disponibila predefinit pe iPhone-urile cu iOS 8.

Odata accesata poti completa acolo date precum: Nume, data nasterii, grupa sanguina, greutate, inaltime, diverse boli de care suferi, alergii sau alte reactii si cateva persoane de contact in caz ca ti se intampla ceva.

Medical ID 03 Medical ID 04

Functia poate fi accesata oricand, chiar daca telefonul este blocat si poate fi utila atunci cand, doamne fereste, ai un accident si medicii sau paramedicii ajunsi acolo nu au cum sa te identifice sau sa afle mai multe informatii despre tine.

Totodata, asa pot fi anuntate si persoanele apropiate despre starea ta si pot da mai multe informatii despre tine. Si eu am aflat tarziu de aceasta functie si deindata ce-am aflat, mi-am si completat Medical ID-ul.

Medical ID 02 Medical ID 01

Poate fi de asemenea util si in cazul in care ti-ai pierdut telefonul si cel care ti l-a gasit nu are cum sa dea de tine. Asta, evident, in cazul in care cel care l-a gasit nu l-a furat de fapt sau nu mai vrea sa ti-l dea inapoi.

[divider style=”double” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Daca ti s-a parut utila aceasta informatie, da-o mai departe catre prietenii tai folosind butoanele de mai jos.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.