refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Impresii de la Summer Well 2015 (foto)

Chiar daca nu era planuit, se pare ca am ajuns si anul acesta la Summer Well. In weekend-ul 8-9 august a avut loc cea de-a cincea editie a festivalului ce se desfasoara pe Domeniul Stirbey din Buftea.

Din cele 10 concerte programate in cele doua zile de festival, eu am reusit sa prind doar sase. Programul meu a fost destul de incarcat si din pacate nici macar n-am apucat sa explorez mai mult festivalul in afara de drumul principal si scena.

Summer Well 2015-2

Am apucat insa sa fac karaoke in zona Hyundai asa ca va invit sa imi dati aici like-uri daca vreti sa va plimb intr-un weekend cu un model de Hyundai.

In rest, mi-am petrecut timpul fluturand steagul in prima zi si fluturand steagurile (caci a venit si Sorin cu inca unu), in cea de-a doua.

Summer Well 2015-5

Sambata m-au impresionat baietii si domnisoara de la The Maccabees. Trupa britanica a venit la Summer Well pentru a promova cel de-al patrulea album al lor, “Marks to prove it“, proaspat lansat saptamana trecuta.

Au antrenat bine publicul si au si interactionat destul de mult cu cei prezenti.

Summer Well 2015-20

Trupa care mi-a placut cel mai mult in prima zi de festival a fost insa La Roux. Pe ei am tot avut ocazia sa-i vad pe la Sziget, dar de fiecare data ii ratam pentru ca se nimerea ceva mai interesant in program in acelasi timp.

Mi-a parut insa bine ca i-am vazut acum si rau ca nu i-am vazut mai devreme. Elly Jackson are o voce foarte misto si niste miscari scenice dubioase. Au sunat bine de tot “Bulletproof” si “The Kill”.

Summer Well 2015-30

Headlinerii de sambata au fost, evident, tot niste britanici. Cred ca festivalul se poate redenumi fara nicio problema in UK Summer Well :)).

Lasand insa gluma la o parte, Foals chiar au venit cu un show misto si ne-au cam rupt capul, in sensul bun. Se pregatesc si ei de lansarea noului album “What Went Down” si chiar am putut asculta live de pe acest material “Snake oil”, “What Went down” si cel mai recent single, “Mountain at my gates”.

Summer Well 2015-46

In cea de-a doua zi de festival i-am prins un pic pe Jungle, o trupa britanica tanara, care a reusit insa in mai putin de doi ani sa se faca remarcata cu albumul de debut ce le poarta numele.

O prestatie mai mult decat interesanta si pe scena Summer Well. Mai sunt de vazut live, chiar joi, la Sziget Festival.

Summer Well 2015-63

The Wombats au urcat apoi pe scena de langa Palatul Stirbey si ne-au incalzit bine pentru show-ul final al serii. Chiar inainte de a canta in fata fanilor de la Summer Well am avut ocazia sa-l vad pe solistul Matthew Murphy dand un interviu lui Bogdan Serban si lui Alexandru Anghel, in direct la Tananana.

Foarte degajat, “Murph” s-a arat incantat de faptul ca au fost chemati din nou la acest festival. Acelasi lucru s-a vazut si pe scena, cand baietii pareau foarte familiari cu totul si chiar au laudat publicul de la noi.

Summer Well 2015-80

Punctul culimnant al editiei cu numarul 5 de Summer Well a fost concertul Kasabian, care a inchis cum se cuvine aceasta editie aniversara.

Eu ii mai vazusem si la Rock Werchter anul acesta si am fost mega impresionat de show-ul lor si abia asteptam revederea cu ei.

SW -77

Din acest motiv mi-am si amanat plecarea spre Sziget (unde o sa-i vad iar) imediat dupa concertul lor. Si n-au dezamagit nici la Summer Well.

Tom si Sergio sunt suficient de nebuni cat sa faca un show de calitate. Am profitat si eu de ocazie si pe “Fire” am fost la inaltime (merci Gabi pentru umeri :D) cu doua steaguri in mana :))

SW -72

In rest, aceeasi atmosfera de vacanta ca de obicei la Summer Well. Oameni frumosi, chiar daca vizibil mai putini fata de anul trecut.

Fie n-au fost cel mai “comerciali” invitati, ca sa fac o paralela cu anul trecut, fie a ramas lumea fara bani dupa atatea festivaluri, dar cert este ca anul acesta parca a fost mult mai lejer.

SW -68

Ce nu mi-a placut a fost faptul ca la toalete lipsea hartia igienica, ceea ce nu e deloc cool. Mi s-a parut insa faina ideea cu paharele returnabile care au redus destul de mult “gunoiul” de dupa fiecare seara.

Ma asteptam la ceva mai mult pentru o editie “aniversara”, dar sunt convins ca lucrurile nu sunt deloc usoare cand vine vorba de organizat festivaluri. Felicitari organizatorilor si sa fie bine pentru anul viitor.

[divider style=”double” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Va las acum cu o galerie foto cu poze realizate de mine cu un mirrorless Sony a6000, pe care-l am in custodie zilele-astea.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.