Cum iti convingi trupa favorita sa cante la tine in oras?

Cu totii avem trupa sau artistul ala pentru care am da orice sa-l vedem live macar o data. Insa nu toti ne permitem sa calatorim peste mari si tari ca sa-i vedem in strainatate asa ca singura noastra sansa ar fi ca cineva sa-i aduca la noi in oras.

Insa acest lucru nu este usor deloc si depinde de mai multi factori, iar daca esti dintr-un oras micut, in care oricum nu prea se intampla evenimente, sansele tind vertiginos spre zero.

Fabio Zaffagnini - rock1000 - foo fighters

Insa daca esti suficient de nebun sa crezi in visul tau si reusesti sa-i convingi si pe altii de acest lucru, iata ca nimic nu este imposibil.

Este cazul lui Fabio Zaffagnini, un fan italian foarte infocat al trupei Foo Fighters din micuta localitate Cesena din provincia Romagna din Italia.

In urma cu aproape un an de zile lui i-a venit o idee nebuna de a-i convinge pe favoritii sai sa vina sa concerteze la el in oras.

Astfel, timp de mai bine de sapte luni a vorbit cu o groaza de muzicieni din intreaga tara si a reusit sa-i convinga sa cante toti in acelasi timp piesa “Learn to Fly” pentru a le transmite celor de la Foo Fighters, cu stil, mesajul mult dorit.

Asadar, pe 26 iulie, pe unul din dealurile din Cesena s-au adunat 1.000 de muzicieni care-au creat un moment de neuitat dupa cum se poate vedea si in clipul oficial de mai sus.

Este, daca vreti, inca o dovada ca muzica poate unii oameni intr-un mod unic si ca totul este posibil atunci cand iti doresti cu adevarat un lucru. Si mai tare este ca Dave Grohl, liderul trupei Foo Fighters a vazut clipul si le-a si lasat un mesaj optimist.

Asadar, in curand in Cesena va avea loc un concert istoric al trupei Foo Fighters (sau poate se incurca baietii si in loc de Romagna, ii vedem in Romania :D), care cred eu ca va aduna oameni din intreaga lume.

Si asta doar pentru ca un tip a avut un vis, a crezut in el si a muncit pentru a-l indeplini. Cateodata este atat de simplu.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Sunt curios ce-ati face voi pentru a va convinge trupa preferata sa vina sa concerteze la voi in oras?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.