Un weekend de miscare si boardgames

Weekend-ul trecut a fost unul foarte plin de activitati, care mai de care mai interesante. A inceput sambata dimineata cu o alergare in Parcul IOR si s-a incheiat duminica seara intr-o garsnoiera din Berceni, in jurul unui boardgame proaspat descoperit.Dar hai sa vedem ce s-a intamplat intre timp …

Saptamana trecuta a fost ziua mea si in loc sa dau un party am zis sa facem ceva mai interesant. Asa ca v-am invitat la alergat alaturi de mine si de Ana-Maria Branza pentru a-i ajuta pe copiii din Buruienesti, jud. Iasi. Vremea v-a speriat pe cei mai multi dintre voi, dar am reusit totusi sa ne adunam vreo 30 de persoane dornice sa faca miscare. Printre ele s-au aflat si trei mame curajoase care nu s-au speriat de ploaie sau de cei 3km din jurul parcului Alexandru Ioan Cuza.

mamele la alergat

Mama mea, mama Anei Branza si mama Biancai, sarbatorita lunii ianuarie din campania Alearga de Ziua Ta, au facut o figura frumoasa si-au atras admiratia tuturor. La final am reusit sa strangem aproximativ 700 de lei din care vom cumpara lucruri utile pentru acesti copii si pe care le vom trimite cat de curand catre ei.

Pentru ca nu ne-am adunat atat de multi pe cat ma asteptam eu, ne-au mai ramas si foarte multe sticle de suc si de apa de la PepsiCo pe care, de asemenea, le vom trimite copiilor din Buruienesti.

donatii #ziualupandutzu

Dupa alergare, am “dat o fuga” pana in AFI pentru a ne intalni cu …. surpriza.. tot Ana-Maria Branza, care a impartit autografe si chiar s-a duelat cu cativa curajosi in cadrul proiectului Saptamana Campionilor. Actiunea a fost organizata de AFI Palace Cotroceni si CSA Steaua Bucuresti in cadrul “Saptamanii Altfel” si i-a adus saptamana trecuta in fata elevilor pe Camelia Potec, Virgil Stanescu, Sandra Izbasa, Alina Dumitru, Vasile Stanga si Ana-Maria Branza.

Mi-am adus aminte de zilele in care am facut si eu scrima si-am provocat-o si eu la duel pe Ana. M-a batut, evident, dar a fost placut sentimentul de a fi pe plansa. E posibil sa facem ceva fain pentru pasionatii de scrima undeva prin august… .

pandutzu vs. ana-maria branza

Am plecat apoi la prima editie de #FotbalTweetMeet din acest sezon. Am cam rarit-o in ultimul an cu iesirile la fotbal, asa ca era necesar sa-i mai scot pe onlineri la un meci. Ne-am adunat vreo 11 nebuni, care au jucat 2 ore incontinuu.

Urmarile s-au vazut zilele urmatoare, cand unii dintre noi se plangeau de febra musculara. Nu-i nimic, le facem mai des de-acum incolo, mai ales ca ne-am facut si un grup special pe Facebook unde vom face anunturile de-acum incolo.

#fotbaltweetmeet

P.S. Pentru ca Pepsi a lansat de curand campania #FutbolNow, s-au hotarat sa ne asigure apa si Pepsi pe urmatoarele 5 editii de #FotbalTweetMeet asa ca va asteptam cu drag data viitoare.. avem si cu ce sa ne hidratam. Gasiti cateva poze aici realizate de Bahuczki Peter.

Catan - campionat

Duminica am zis s-o las mai usor, asa ca am fost la o competitie de Catan organizata de Creative Board Gaming. Nu mai jucasem de mult Catan asa ca am zis ca n-ar strica sa imi iau cativa prieteni si sa ne inscriem si noi. Nu m-am descurcat chiar rau, iar la final m-am clasat pe locul 9 din 28 cu o victorie din 3 runde. In celelalte 2 meciuri m-am clasat pe locul 2 si respectiv 3.

A fost distractiv si cu ocazia victoriei din ultimul meci, m-am hotarat sa-mi cumpar un nou board game. Pusesem ochii de ceva vreme pe Shadows over Camelot asa ca mi-am facut cadou de ziua mea acest joc.

 Shadows over Camelot

L-am testat ulterior alaturi de cativa prieteni din gasca si pot spune ca e foarte interesant. E primul joc de cooperare pe care il avem pe mana. De data asta trebuie sa invingem jocul, nu sa ne batem intre noi. Vi-l recomand. E chiar fain.

Cam asta a fost weekend-ul meu, dupa care a urmat o saptamana un pic agitata, in care n-am apucat sa scriu deloc pe blog. Chiar si cu articolul asta ma chinui de 4 zile sa-l tot termin. Noroc ca urmeaza weekend-ul cu Pastele si se mai linistesc un pic lucrurile.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.