Alearga de #ziualupandutzu pentru copiii din Buruienesti

Dupa ce in ultimii doi ani v-am tot plimbat cu masina de ziua mea, am zis ca anul acesta sa va scot un pic la miscare. Astfel ca sambata, 12 aprilie, incepand cu ora 10:00, va invit in Parcul Alexandru Ioan Cuza – IOR, la o tura de lac in scop caritabil.

Inspirat de campania derulata de Ana-Maria BranzaAlearga de Ziua Ta – si avand in vedere ca ma aflu in plina pregatire pentru Triathlon Challenge Mamaia, am zis ca e o ocazie buna sa va scot si pe voi la alergat.

#ziualupandutzu

Nu va fi un concurs, ci va alerga fiecare in ritmul sau. Dar ca sa nu va pun sa alergati asa fara un scop anume, va prezint acum cazul copiilor din Buruienesti, comuna Bivolari, judeţul Iasi. Ei au avut nesansa sa se nasca intr-un sat foarte sarac, ce nu le poate oferi confortul si avantajele de care ne bucuram noi acum.

Am aflat de ei prin intermediul asociatiei Zambet si Suflet, care isi propune sa ajute diverse persoane, in masura posibilitatilor. Am aflat ca acolo este o zona extrem de saraca, iar posibilitatile lor de dezvoltare sunt foarte mici. Cu toate astea, am vazut ca multi dintre ei sunt pasionati de arta quilling, ce consta in utilizarea si rularea hartiei in diverse forme.

Copii din Buruienesti

In loc de cadou de ziua mea, va invit sa donati bani pentru a cumpara alimente, haine, jucarii si alte lucruri care i-ar putea ajuta pe acesti copii. Ba mai mult, pentru ca tot va povesteam de Ana-Maria Branza, dubla campioana mondiala la spada va fi si ea prezenta la eveniment si le va oferi tuturor celor care vor dona magneti cu autograful ei.

Ieri, de ziua mea, am primit peste 500 de urari din partea prietenilor, fie ca au venit la telefon, pe Facebook, Twitter sau Instagram. Mi-as dori ca macar jumate din cei care m-au urat ieri, sa fie prezenti sambata la evenimentul “Alearga de #ziualupandutzu pentru copiii din Buruienesti”.

[divider2]

Printre cei care ne sustin se afla cei de la PepsiCo, care vor avea grija sa fim suficient de hidratati, inainte, in timpul si dupa alergare. De asemenea, prietenii de la Smart Atletic vor avea grija sa avem un punct de start-finnish profi, iar Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti se va asigura primul ajutor in caz de accidente. Eu sper insa sa nu fie astfel de probleme. Intre timp, va pregatesc si pe Deezer un playlist de alergat, ca sa aveti mai mult spor.

Asadar, cu cine ma vad sambata la alergat?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.