Funk Rock Hotel aniverseaza a 10-a editie

Sambata asta se petrece in stil englezesc in Club Colectiv pentru ca are loc editia aniversara Funk Rock Hotel 10. Printre invitati se numara trupa britanica Republica, Hot Casandra, Moebius, Velosonics si The Speakers.

Acestia vor urca pe scena pe 8 martie 2014 incepand cu ora 21:00. Startul serii va fi dat de trupele locale, iar fanii indie si brit pop se pot astepta la un setlist potrivit cu mood-ul lor.

Funk Rock Hotel 10

Din pacate eu sunt plecat weekend-ul asta din tara si voi rata acest eveniment, dar va recomand sa mergeti pentru ca sunt convins ca o sa fie foarte foarte misto.

Tin minte ca acum 5 ani am fost si eu la o editie de Funk Rock Hotel (a 5-a, evident) si m-am simtit excelent. Acolo i-am descoperit pentru prima data pe Les Elephants Bizarres, chiar daca eu eram acolo pentru E.M.I.L. si Kumm. Ah.. si-atunci am fost si pentru prima data in Silver Church.. oh the memories..

Biletele pentru Funk Rock Hotel 10 sunt disponibile la pretul de 30 de lei in presale- pe iabilet.ro si 40 de lei- la intrarea in club, in ziua evenimentului

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.