Hai cu mine la Bloggers Lan Party 5 (concurs)

Sambata, 17 mai 2014 incepand cu ora 11:00 are loc cea de-a 5-a editie Bloggers Lan Party. Spre deosebire de primele 4 editii, de data aceasta vom avea parte de o confruntare intre bloggeri si cititorii acestora, iar eu voi pune la bataie unul din cele 17 locuri rezervate cititorilor.

Daca inca nu stii ce se intampla la Bloggers Lan Party, o sa-ti povestesc un pic din experienta mea la editiile anterioare. Pe scurt, e ca pe vremea Internet Cafe-urilor, cand mergeam in gasti mari si pierdeam nopti/zile jucand tot felul de jocuri. De la Counter Strike si Starcraft la FIFA si NFS.

Bloggers Lan Party 5

Pentru ca insa vremurile s-au mai schimbat, iar acum fiecare joaca de-acasa de la el, s-a pierdut un pic din partea de socializare a acestor evenimente si zic eu ca si un pic din distractie. Ne vom strange asadar la un LAN party, numai ca nu vom juca in retea, ci tot pe Internet, gratie netului de hiper-viteza de 1GBPS de la Romtelecom. Adica spunem adio lag-ului, mai ales ca vom avea la dispozitie PC-uri cu procesoare AMD de ultima generatie.

Mi s-a soptit in casca faptul ca printre jocurile in care ne vom casapi reciproc se numara World of Warplanes (un World of Tanks cu avioane), Team Fortess 2 (puschi puschi) si War of The Roses (un fel de shooter cu sabii – am impresia ca la asta o sa ne distram maxim).

Daca vrei sa ni te alaturi si tu, tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa-mi spui printr-un comentariu care este jocul tau preferat. Concursul se incheie duminica luni (l-am mai prelungit o zi), atunci cand voi anunta si fericitul castigator. Acesta va fi ales prin tragere la sorti.

Singura rugaminte este sa lasati comentariu cu numele vostru complet (fara pseudonime) si evident cu o adresa de mail valida pentru a va putea contacta in cazul in care veti castiga. De asemenea, trebuie sa fiti siguri ca puteti ajunge sambata  viitoare la eveniment ca sa nu incurcam pe nimeni.

Spor!

UPDATE:

Castigatorul invitatiei la Bloggers Lan Party este Alin Gramescu. Te rugam sa-ti verifici adresa de mail pentru mai multe detalii.

[divider2]

Bloggers Lan Party, editia a 5-a, este un eveniment sustinut de Romtelecom, cu sprijinul AMD si Bitdefender Antivirus.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

  1. Salut. Jocul meu preferat este NFS. Îl joc pentru ca este relaxant. In rest încerc sa castig batalii in WOT sau World of Warplanes mai nou. Ziua de sambata am rezervato când am auzit de acest mare eveniment.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.