De ziua lu’ pandutzu ma dau cu noul Opel ADAM

Pentru ca o traditie sa devina traditie e nevoie de continuitate, iata ca si anul acesta o sa ne plimbam impreuna de ziua mea cu o masina extrem de frumoasa.

Anul acesta ne intreptam atentia catre o masina proaspat lansata in Romania si anume: Opel ADAM.

Tre’ sa recunosc ca am pus ochii pe el inca de cand am vazut aventura celor de la Automarket cand au plecat in cautarea lui ADAM la Salonul Auto de la Paris. Nu credeam insa ca o sa am ocazia sa-l conduc prea curand, dar iata ca acest lucru este posibil gratie celor de la Opel Romania si Union Motors, dealer autorizat Opel.

De #ziualupandutzu ma dau cu noul Opel ADAM

Partea buna e ca o sa va puteti plimba si voi alaturi de mine,  pe acelasi principiu de inscrieri ca si anul trecut. Noul Opel ADAM o sa fie pe mainile mele incepand din aceasta seara, pana luni dimineata  asa ca timp o sa fie destul pentru toata lumea de a se plimba alaturi de mine.

Daca vrei si tu sa fii printre cei care vor sa se plimbe alaturi de mine*, iata care sunt conditiile:

[list style=”yellow”]

  • sa stii cand este ziua mea;
  • sa ne cunoastem (adica sa fi baut macar un cico impreuna sau macar sa fim prieteni pe Facebook – cererile care vin de azi incolo nu se pun);
  • sa lasi un comentariu la acest articol cu numele tau, ziua si ora la care ai vrea sa mergi cu noul Opel ADAM (sambata sau duminica);
  • sa strigi in gura mare (adica sa te lauzi pe Facebook) ca o sa te plimbi cu ADAM si cu pandutzu.

[/list]

Eu o sa centralizez toate inscrierile si o sa va programez pe fiecare-n parte astfel incat sa aiba toata lumea sansa sa se plimbe macar 30 de minute cu el. In functie de cat de multi o sa fiti, o sa vedem daca marim sau scadem intervalul.

*Pentru ca ADAM eu un fashion gadget, ma astept sa fiu asaltat de cereri din partea fetelor. N-o sa le spun nu nici baietilor care vor dori sa vada ce poate acest model. 

Asadar, cine vrea sa-l cunoasca pe ADAM de #ziualupandutzu ?

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

25 Comments

 1. Am auzit barfe cum ca Adam asta e tare sexi… Si ma gandesc ca nu i-ar displace sa plimbe 2 surori :D Duminica vad ca are agenda cam plina dar daca spre sfarsitul programului poate surorile Vasile ar fi fericite sa il cunoasca :P

 2. Iata cum sunt programati cei de duminica:

  15-16 hristo + lix
  16-17 andrei constantin + 1 + elena
  17-18 andreisrp + georgiana
  18-19 Andrei – Dan – ihearlights
  19-20 – Andrei Stanciu
  21-22 – Augustina + Flori + Ancu

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.