O sa fiu carne de tun?

Tocmai am aflat ca am fost ales ca participant la Bloggers Lan Party 2, acolo unde capul de afis va fi jocul World of Tanks. Spuneam in weekend ca tre’ sa ma apuc sa-l joc si eu, dar din pacate timpul nu prea mi-a permis sa fac asta.

Am jucat cateva meciuri pe serverul de US, iar apoi am aflat ca le-am jucat degeaba, ca trebuia sa-mi fac cont pe serverul de EU. Nu-i bai, bine macar ca n-am apucat sa avansez prea mult si sa-mi para rau pe urma.

Dupa ce-am vazut lista participantilor la BLP 2, m-am cam resemnat cu gandul ca o sa fiu cel mai varza maine seara si ca o sa fiu la propriu “carne de tun”.

O sa incerc sa ma mai antrenez in noaptea asta, dar nu-mi fac mari sperante. Daca sunt pe-aici jucatori mai experimentati de World of Tanks, as avea nevoie de cateva sfaturi pentru un incepator. Nu de alta, dar as vrea sa castig si eu macar unul din premiile puse in joc.

Ma puteti ajuta?

[divider2]

Bloggers Lan Party -ediția II, este un eveniment susținut de RomtelecomAsusBitdefenderevoMAG si ROCCAT.

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.