Clipurile de sambata [3]

Daca pana acum nu v-am amuzat foarte rau, va promit ca o sa radeti la clipurile de saptamana asta.

Incepem cu un cover foarte tare vazut la Matilda. Despre Gotye si Somebody That I used to know v-am povestit acum cateva saptamani. Tot atunci v-am aratat si  cover-ul celor de la Walk off the Earth. Astazi insa vedem ceva si mai tare de-atat…

Parodia a fost realizata de cei de la Key of Awesome, care sunt responsabili si pentru alte parodii celebre precum Ke$a -Tik Tock sau Bruno Mars – Grenade.

Daca tot e iarna si se cuvine sa facem oameni de zapada… am zis sa va arat ce puteti sa faceti cu un om de zapada atunci cand nu e zapada afara.

The Scary Snowman e un proiect inceput acum un an si consta intr-o serie de farse facute cu un “om de zapada” care sperie trecatorii.

Duminica trecuta a fost Super Bowl-ul, cel mai urmarit eveniment sportiv al americanilor. Jimmy Kimmel a lansat cu aceasta ocazie o noua provocare pentru telespectatorii sai.

El le-a spus acestora sa astepte un moment important al meciului si atunci sa opreasca brusc televizorul, sa filmeze reactia celor care se uitau la meci si apoi s-o urce pe Youtube.  Ce-a iesit.. vedeti mai jos :))

Tot din aceeasi serie tre’ sa vedeti si farsa cu bomboanele de Haloween si cu cadourile de Craciun.

Apropo de Super Bowl, am publicat luni toate reclamele care au rulat in timpul meciului.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Deci m-am distrat copios, mersi mersi! Am stat si m-am uitat la 20+ farse de-ale omului de zăpadă :)) ) Crazy shit!

    PS: Ai un link care nu e introdus corect :) Ghici care!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.