Super Bowl XLVI

Anul acesta, pentru prima data voi viziona si eu un meci de fotbal american. Mi-am ales bine momentul, pentru ca aceasta premiera pentru mine va avea loc duminica noaptea, cu ocazia Super Bowl-ului.

Recunosc ca nu m-a interesat foarte mult fotbalul american, cu toate am mai scris aici pe blogul meu despre acest sport, insa n-am apucat sa vad inca un meci.

Despre Super Bowl stiu mai multe despre reclamele din timpul meciului decat de echipele care au jucat. Anul asta insa o sa se schimbe situatia pentru ca mi-am propus sa nu mai ratez acest eveniment.

Super Bowl XLVI (46 pentru cei care nu inteleg numerele romane) va avea loc pe 5 februarie 2012, la ora 18:30 (luni, ora 1:30, pentru Romania), iar echipele care se vor confrunta vor fi New Englans Patriots (castigatorii American Football Conference – AFC) si New York Giants (castigatorii National Football Conference – NFC) care vor stabili in final castigatoarea NFL (National Football League).

Cele doua echipe s-au mai intalnit in Super Bowl si acum 4 ani, meci in care New York Giants au castigat cu 17-14.

De data asta se pare ca favoriti sunt cei de la New England Patriots, echipa la care pentru prima data in istorie joaca si un jucator roman Zoltán Meskó (da, e roman, din Timisoara) si care vrea cu tot dinadinsul sa-si ia revansa.

Imnul de deschidere va fi cantat de Kelly Clarkson, iar in pauza meciului vom avea parte de un recital al Madonnei, care tocmai a lansat un nou videoclip. Ea va fi acompaniata de Cirque du Soleil, iar invitata speciala va fi Nicky Minaj.

Si ca tot vorbeam de spoturi publicitare mai devreme, 30 de secunde de reclama in cadrul editiei de anul acesta a Super Bowl-ului au costat 3,5 milioane de dolari – gasiti o analiza mai detaliata la hoinaru.

Eu o sa vad Super Bowl XLVI in Letters Bar, alaturi de baietii de la Bucharest Warriors, una din putinele echipe de fotbal american din Romania.

Daca vreti sa va alaturati si voi, gasiti aici mai multe detalii.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.