Clipurile de sambata [2]

Continuam traditia si saptamana asta asa ca o sa va prezint in continuare cateva filmulete mai mult sau mai putin interesante.

Primul dintre ele ne prezinta vesnicul razboi dintre caini si pisici.

We have a badass dog here… wait what?

Dupa aceasta portie de ras, este timpul pentru ceva mai serios si anume o campanie foarte faina facuta de cei de la Budweiser.

Doua echipe de hockey amator din Port Credit, Ontario, Canada au avut parte de meciul vietii, intr-un moment cu totul si cu totul neasteptat.

Realizatorii acestei campanii le-au spus ca urmeaza sa fie filmati in cadrul unui documentar despre echipele de amatori (recreational teams). Ce-a fost de fapt, vedeti in filmuletul de mai jos.

Cei de la Budweiser au organizat un flashmob umpland arena cu suporteri pentru fiecare echipa, creand o atmosfera de liga profesionista pentru acesti jucatori. Mascote, comentariu live, ecrane pe care erau aratate reluari, confetii… tot ce vrei.

O experienta unica, cu care probabil jucatorii de la Generals si Amigos nu se vor mai reintalni vreodata.

Clipul de mai sus mi-a adus aminte de un alt filmulet asemanator, vazut la Mircea Mester, in care suporterii echipei Lech Poznan au facut o atmosfera de invidiat la un meci de juniori.

Ultimul clip de azi este un nou trailer pentru sezonul doi din Game of Thrones. A aparut de luni, dar poate mai sunt cativa dintre voi care l-au ratat.

Noul sezon din Game of Thrones apare pe 1 aprilie, iar eu sunt unul dintre cei care il asteapta cu sufletul la gura.

Vezi si clipurile de saptamana trecuta!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.