Reclamele de la Super Bowl 2012

Dupa cum probabil stiti, aseara a avut loc Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii.

Echipele de fotbal american care au luptat pentru titlul de castigatoarea NFL au fost New York Giants si New England Patriots. Newyorkezii s-au impus cu 21-17, invingand din nou echipa din Boston, la fel ca si acum 4 ani.

In cele ce urmeaza va voi prezenta insa reclamele din timpul meciului, pentru care companiile au platit 3.5 milioane de dolari pentru numai 30 de secunde.

Reclamele sunt prezentate in ordinea in care au fost transmise. Pentru a urmari o reclama trebuie doar sa dati click pe numele ei.

[column size=”1-3″]

Primul sfert

[list style=”red”]

[/list]

[/column]
[column size=”1-3″]

Al doilea sfert

[list style=”orange”]

[/list]

[/column]

[column size=”1-3″ last=”1″]

[list style=”orange”]

 

 

[/list]

[/column]
[column size=”1-3″]

Al treilea sfert

[list style=”green”]

[/list]

[/column]

[column size=”1-3″]

[list style=”green”]

 

 

[/list]

[/column]

[column size=”1-3″ last=”1″]

Ultimul sfert

[list style=”blue”]

[/list]

[/column]

Preferatele mele sunt Hyundai – Cheetah si cele pentru Chevrolet Sonic (Aveo), mai ales clipul celor de la OK Go.

Voua care reclame v-au placut cel mai mult de la Super Bowl?

 Foto: huffingtonpost | Sursa: screenrant.com 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

  1. Cele de la Sonic (Aveo) nu sunt noi. Sunt clipuri din campania globala Chevrolet -“Lets do this” de prin toamna anului trecut cand au aruncat un Sonic cu parasuta din avion si cu coarda de bungee. Mi-a placut Cheetah, Vampire Party de la Audi, ursii polari de la Coca-Cola, reclamele la Bud Light platinum, cele de la Go Daddy si cea de la Chevy Sliverado cu apocalipsa.

  2. […] Top 10 Super Bowl 2012 6 februarie 2012 Lasa un comentariu   Dupa cum bine stiti aseara la Lucas Oil Stadium din Indianapolis s-a desfasurat cea de-a 46-a editie a Super Bowl, finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii. In pauzele publicitare au fost difuzate 44 de reclame. Nu le pun pe toate aici, dar daca sunteti interesati le gasiti la Pandutzu. […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.