Primele nume anuntate la Revolution Festival 2017!

0

Cea de-a treia editie a Revolution Festival are loc anul acesta pe parcursul a trei zile in perioada1-3 iunie in Timisoara.

Festivalul se extinde asadar cu inca o zi, iar line-up-ul anuntat astazi se anunta foarte atractiv atat pentru cei din zona, cat si pentru cei din restul tarii.

25 de artisti vor canta anul acesta la Revolution Festival in cele sapte zone impartite in Muzeul Satului Banatean. Capi de afis vor fi Sigala, Rudimental (DJ Set), Eluveitie, Dubioza Kolektiv, Lee Buridge si Dubfire.

Alaturi de ei ii vom mai vedea si pe GBH, Infected Rain, Bleed Someone Dry, Last Hope, Macanache si The Putreds, Alternosfera, Suie Paparude, BAB, All Friends Band si multi altii.

Biletele pentru editia din acest an a Revolution Festival vor fi puse in vanzare luni, 27 martie, la ora 10:00 dimineata, pe www.myticket.ro  si www.eventim.ro.  Abonamentele Early Bird vor fi disponibile de luni, 27 martie, la pretul de 79 lei, urmand ca acestea sa creasca pana la tariful Regular, de 99 lei.

In ziua festivalului, abonamentele vor putea fi cumparate cu 125 de lei, iar pretul unui bilet pentru o zi de festival va fi de 65 de lei. Intrarea la festival este gratuita pentru cei care detin deja bilete pentru EXIT/EXIT Adventure!

Previous articleTu ai bea apa asta?
Next articleAmenda pentru un timelapse?
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.