refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Horia Brenciu @ Romexpo – mai elaborat, mai mare, mai… scurt

Dupa trei ani de spectacole la Sala Palatului, Horia Brenciu a decis ca anul acesta sa ne ofere un spectacol mult mai elaborat in Pavilionul Central de la Romexpo, devenind astfel primul artist roman care concerteaza acolo.

Avand in vedere succesul pe care l-a avut in anii precedenti (1 spectacol in martie 2011, 4 spectacole in martie 2012, 2 spectacole in noiembrie 2012 si alte 4 spectacole in martie 2013), nu-i de mirare ca si anul acesta a am avut parte de doua spectacole la Romexpo. Eu am ajuns doar la cel de duminica, din a doua seara.

Horia Brenciu @ Romexpo-19

 Horia Brenciu a vrut sa ofere publicului sau altceva si a reusit. I-am vazut spectacolele sale din 2012 si 2013 si s-a vazut clar o evolutie remarcabila. Intr-adevar, l-a ajutat si locul de desfasurare, astfel ca am avut parte de cabine telefonice suspendate, “ingerasi” care “s-au ridicat la cer” si bonus, multe flacari si artificii, in completarea proiectiilor de pe ecranul imens din spatele scenei.

N-au lipsit nici invitatii speciali, Antonia, Pepe (doar in prima seara) si proaspat reunitii 3 Sud Est au venit in completarea show-ului lui Horia. N-au fost uitati nici ultimii sai elevi de la Vocea Romaniei, care au cantat si ei cateva fragmente din piesele cu care s-au facut remarcati in timpul show-ului.

Horia Brenciu @ Romexpo-12 Horia Brenciu @ Romexpo-30 Horia Brenciu @ Romexpo-31

Unul din momentele emotionante ale show-ului a fost duetul dintre ultimii doi castigatori de la Vocea Romaniei, Julie Mayaya (cea care a si cantat in deschidere) si Mihai Chitu, pe piesa “Vocea ta”.

Trebuie sa recunosc insa ca mi s-a parut un pic aiurea sa ascult aceasta piesa interpretata de ei doi, avand in vedere ca ea a fost lansata de Horia ca duet cu Iuliana Puschila, concurenta alaturi de care a ajuns in finala primei editii Vocea Romaniei.

Horia Brenciu @ Romexpo-28

As fi preferat parca sa aud o piesa noua, compusa special pentru ei doi. Oricat de misto a fost momentul lor, eu o sa prefer in continuare varianta cu Iuliana (btw, intre timp a lansat si ea un single foarte frumos – Angel).

Un alt moment emotionant a fost pe piesa “Mi-e dor de tine”, in care pe ecranul din spate erau comemorati multi artisti pe care i-am pierdut in ultimii ani: Iurie Darie, Teo Peter, Sergiu Nicolaescu, Laura Stoica, Nae Lazarescu, Madalina Manole, etc.

Horia Brenciu @ Romexpo-47

N-au lipsit nici partile de swing din concert, Horia fiind un fan declarat al lui Frank Sinatra. Mi-au amintit de concertul de swing din 2012 de la Sala Palatului si sper ca anul viitor, cand se vor fi implinit 100 de ani de la nasterea lui Frank, Horia sa mai faca un show de swing.

Seara s-a incheiat pe acorduri de pian, Horia aratand ca stie sa cante si la acest instrument. Piesa aleasa de el a fost “Imagine”, a lui John Lennon.

Horia Brenciu @ Romexpo-51

N-am mai avut parte de un show de patru ore ca in anii trecuti, dar cele doua ore si jumatate de anul acesta au fost bine impartite, astfel ca a reusit sa ne treaca prin toate starile posibile.

La final am avut totusi impresia ca aceasta poate fi unul din ultimele concerte ale lui Horia de acest gen… Cel putin asa mi s-a parut din discursul sau.. sper totusi sa ma insel, iar la anul sa avem parte de concertul ala de swing de care spuneam mai sus.

[divider2]

Va las acum cu o galerie foto de la concert.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.