Povestea din spatele proiectului Simon’s Cat

Simon’s Cat e unul din serialele mele preferate de animatie pe care l-am urmarit inca din 2008 de cand a aparut. Tot de-atunci v-am prezentat aproape de fiecare data aici pe blog episoadele noi (exceptie cred ca fac ultimele 2 sau 3 episodade pe care n-am mai apucat sa le postez si aici).

simons-cat

Pentru ca azi se implinesc 5 ani de la primul episod Simon’s Cat, creatorul acestui serial,  Simon Tofield, ne prezinta si povestea din spatele acestui proiect.

Asa cum era de asteptat, e foarte mult de munca in realizarea unui episod, dar sunt convins ca si satisfactia de dupa e pe masura. Am vazut tot felul de produse promotionale cu Simon’s Cat cand am fost in Anglia si chiar mi-am cumparat si eu cateva.

Din ce-am vazut, acum este “in turneu” prin State pentru a lansa cartea “Simon’s Cat vs. the World” . Si pentru ca n-am fost pe faza cand s-a lansat, va las acum cu episodul special de Halloween.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.