Cele mai tari 10 concerte la care-am fost in 2019

Sezonul de concerte pe 2019 e aproape de final, asa ca am zis sa impartasesc cu voi cele mai tari 10 concerte la care-am fost anul acesta.

2019 a fost un an mai slabut comparativ cu anii trecuti si n-am reusit sa depasesc borna de 200 de concerte, dar asta era un pic de asteptat odata cu mutarea in Londra. Avantajul insa este ca am avut ocazia sa merg la foarte multe concerte in Anglia (despre asta un articol separat in curand).

Am avut sansa pentru prima data sa vad trei artisti internationali de cate trei ori fiecare: Robbie Williams, twenty one pilots si Martin Garrix, plus multi altii pe care i-am vazut de cate doua ori.

Pana la o analiza mai indetaliata a sezonului de concerte pe 2019, hai sa vedem care-au fost cele la care m-am simtit eu cel mai bine.

twenty one pilots @ Lollapalooza Berlin

Acesta a fost cel de-al treilea concert twenty one pilots pe 2019 dupa show-ul lor de la Lisabona si cel de la Sziget si poate tocmai pentru ca stiam la ce sa ma astept, am reusit sa ma bucur la maxim de concert.

De data asta am reusit sa stau chiar foarte in fata si pentru ca nu mi-am batut capul sa filmez pentru vreun vlog (doar am facut cateva poze in momentele cele mai importante pe care le stiam deja) chiar m-am bucurat la maxim de experienta.

Abia astept sa-i revad pe baieti anul viitor la Electric Castle si, cine stie, poate si pe la alte festivaluri.

Post Malone @ Sziget Festival

Concertul lui Posty a fost cel mai misto de anul acesta de la Sziget la care-am fost. Recunosc ca inainte de show-ul lui nu ascultasem chiar atat de mult piesele lui, dar dupa m-a cucerit si-am ajuns sa fiu intr-adevar fan.

Mi-a placut foarte mult si albumul sau lansat anul acesta, “Hollywood’s Bleeding”, insa atmosfera de la concert e de neegalat. Super om, super atmosfera si un super public la Sziget. Mai vreau.

Pink @ Wembley Stadium

Pink era de mult pe bucket-list-ul meu si chiar m-am bucurat ca am apucat s-o tai in 2016 la Sziget de pe lista. Insa show-ul de festival nu se compara cu productia pe care o are un show de turneu propriu.

Asa ca m-am bucurat extrem de mult cand am aflat ca pot s-o vad live chiar pe Wembley. Femeia asta este pur si simplu geniala si un entertainer 100%. Ah, si extrem de curajoasa, caci altfel nu-mi explic cum poti sa si canti, dar in acelasi timp sa fii si suspendata la 40 de metri deasupra multimii in timp ce esti plimbata prin tot stadionul.

Pur si simplu wow. Daca aveti ocazia sa o vedeti live, musai sa mergeti.

30 Seconds to Mars @ Electric Castle

Ce poate fi mai misto la un concert decat sa urci pe scena cu artistul tau preferat?

Ei bine, la concertul Thirty Seconds to Mars de la Electric Castle exact asta mi s-a intamplat. Bonus, am aparut si pe instastory-urile baietilor.

Mai multe detalii si imagini de pe scena gasiti chiar in vlogul din ziua respectiva.

Bring Me The Horizon @ All Points East

Pe BMTH i-am vazut de doua ori anul acesta si chiar daca a fost fain si show-ul de la Electric Castle, tot mai misto a fost atmosfera si nebunia de la All Points East in Londra.

Pentru acest festival, baietii chiar au pregatit un show mai special, ce-a durat vreo doua ore si ceva si care-a avut o productie ceva mai speciala fata de restul concertelor din turneul de anul acesta.

Nu pot spune ca sunt #fandemic Bring Me The Horizon, dar imi place maxim energia de la concertele lor.

Robbie Williams @ Untold

Evident ca n-avea cum sa lipseasca Robbie din topul asta, mai ales ca l-am vazut de trei ori, dintre care de doua ori la Londra. Insa tot show-ul de la Untold a fost mai misto, pentru ca publicul roman s-a ridicat la inaltime.

Chiar si Robbie a parut ca se simte bine la noi, dar cum sa nu te simti bine cand vezi un stadion de 40.000 de oameni cum iti canta piesele.

Ce-a fost cireasa de pe tort la Untold fata de celelalte doua concerte in care l-am mai vazut anul acesta a fost evident sunetul excelent. Nu stiu cum se face, dar la englezi sunt foaaarte multe probleme cu sonorizarea.

Metallica @ Arena Nationala

Asteptam de 9 ani revederea cu Metallica si am fost printre primii care si-au cumparat bilete la diamond cand a fost anuntat concertul.

Or fi ei batrani, dar baietii astia in continuare stiu sa faca show si sa te faca sa dai din plete (chiar daca n-ai plete).

Ma bucur ca am avut ocazia sa-i mai vad o data live si sper sa mai fie si alte oportunitati in viitor.

Michael Buble @ The O2 Arena

Asa cum in Romania nu se poate Craciun fara Stefan Banica Jr. la Sala Palatului, nici la Londra nu se poate fara Michael Buble la The O2.

Nu era neaparat pe bucket list, dar n-as fi zis nu unei sanse de a-l vedea live, motiv pentru care am si profitat de faptul ca am gasit niste bilete la preturi ok (luate inca din iunie :)) ) si am fost sa vad si eu care-i treaba cu baiatul asta.

Este super amuzant, are o voce absolut incredibila si stie sa isi animeze publicul de fiecare data. Abia astept sa-l vad si anul viitor.

Take That @ The O2 Arena

N-am fost niciodata fan Take That, pentru ca eu am fost mai mult din tabara lui Robbie Williams, insa fara sa vreau am ajuns sa stiu o groaza de piese de-ale lor de-a lungul timpului.

Nu mi-as fi cumparat neaparat bilet la un show de-al lor, dar pentru ca le-am primit gratis de data asta, am zis ca n-are ce sa fie rau. Si chiar n-a fost.

Gary Barlow si baietii sai au facut un super show cu o productie de invidiat si chiar as mai merge sa-i vad si cu alta ocazie pe viitor.

Ed Sheeran @ Arena Nationala

Ed Sheeran este unul din artistii mei preferati pentru care m-am dus chiar pana la Paris sa-l vad in 2017. Cand am aflat ca vine si la Bucuresti am fost de asemenea printre primii care si-au luat bilet si chiar daca m-am mutat in Londra, tot am zburat inapoi la Bucuresti ca sa-l vad.

Bonus, am avut ocazia sa-i fac si cateva fotografii din photo-pit, iar cumva stiind deja show-ul de acum doi ani, mi-am permis sa ma plimb pe tot stadionul si sa experimentez concertul din mai multe parti ale sale.

Oriunde mergeam, oamenii cantau impreuna cu el si se vedea pe fetele lor ca erau fericiti. Iar asta mi se pare cel mai important la un concert.


Sper ca nu v-am plictisit cu seria asta de “top zecele lu’ Pandutzu”, insa m-am gandit ca in primul rand aceste articole sunt utile pentru mine pentru cand o sa le recitesc peste cativa ani. Dar poate si pentru cei care ma mai intreaba din cand in cand care-au fost concetele cele mai misto din 2019.

Sunt curios la ce concerte misto ai fost si tu in 2019! Lasa-mi un comentariu!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.