Ed Sheeran @ Paris (galerie foto & recenzie)

Saptamana trecuta am reuit sa tai de pe “bucket list” inca un artist pe care imi doream foarte mult sa-l vad live.

Ed Sheeran a sustinut la Arena Accor Hotels din Paris cel de-al cincisprezecelea concert din turneul “÷” ce promoveaza albumul cu acelasi nume lansat anul acesta, iar au am avut ocazia sa-l vad chiar din photo-pit.

Exact cum ma asteptam, am avut parte de un one man show, Ed reusind sa tina piept celor 19.000 de “parizieni” doar cu o chitara, un looper si cu vocea sa.

Inainte de fiecare piesa isi inregistra beaturi si alte sunete cu ajutorul pedalei de loop, astfel ca am avut parte de cate o varianta unica a melodiilor sale.

Foarte bine dispus si comunicativ, Sheeran a glumit cu cei din public si ne-a incantat cu farmecul sau si intre piesele pe care le-a cantat.

Si daca vorbim de setlist, acesta a cuprins in mare piese de pe noul album, insa n-au lipsit nici celebrele “I see fire”, “The A Team”, “Thinking out loud”, “Sing” sau “Don’t”.

Productia a fost de asemenea impresionanta cu ecrane LED gigantice ce se miscau si pe care erau proiectate diverse imagini in concordanta cu melodiile cantate de Ed Sheeran. Pe scena insa nimic special in afara de doua microfoane si doua monitoare (pe care n-a ezitat sa se urce de cateva ori).

2017 este cu siguranta anul lui Ed Sheeran. Piesele de pe “Divide” domina de o luna incoace UK Top 40, va fi headliner la Glastonbury si urmeaza o vara agitata plina de concerte in intreaga lume.

Ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad live in acest turneu si sper sa ma reintalnesc cu el si cu alta ocazie.

In deschidere au cantat Anne Marie si Ryan McMullan, insa pe cel din urma nu l-am prins pentru ca eram in zona de presa.

M-a bucurat revederea si cu Anne Marie pe care ultima data o vazusem la Sziget in 2015 alaturi de Rudimental. A avut si ea un show foarte fain si mi-a placut ca s-a imbracat tematic pentru locul in care se afla.

Va las acum cu episodul din PanDaily pe care l-am realizat la acest concert, ca sa vedeti si voi cum s-a vazut acest concert din photo-pit. Mai jos gasiti si galeria foto completa de la show-ul lui Ed Sheeran de la Paris.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.