Ce fel de biciclete se fura in Romania? (infografic)

Ma bucura foarte mult faptul ca in Bucuresti am inceput sa vad de la an la an din ce in ce mai multi biciclisti.

O fi si “vina” pistei de biciclisti de pe Calea Victoriei, or fi “de vina” si zecile de evenimente de constientizare a biciclistilor, cert este ca suntem din ce in ce mai multi si asta e foarte bine.

cum mi-am furat bicicleta

Insa odata cu aparitia mai multor biciclete pe strazi, s-a marit si numarul bicicletelor furate. Eu din fericire am fost norocos pana acum si mie mi-au furat doar anti-furtul.

Am simtit insa pe pielea mea cam cat de usor este sa furi o bicicleta, cand am fost pus in situatia de a-mi “fura” singur bicicleta dupa ce mi-am uitat cheile de la anti-furt.

[divider2]

Exista acum si asigurari de biciclete insa si acestea vin cu conditia ca bicicleta sa fie legata cu un anti-furt atat de cadru, cat si de roata din spate si evident de stalp, gard, sau orice alt obiect solid.

Zilele-astea a aparut si “Marele studiu al bicicletelor furate”, care se prezinta sub forma unui infografic din care putem extrage cateva informatii foarte utile.

Marele studiu al bicicletelor furate (infografic)

Concluzia este ca cele mai multe biciclete se fura vara, in timpul zilei, din scarile de bloc, sunt MTB-uri negre, sunt asigurate cu sistem anti-furt prost si de obicei nu mai sunt recuperate niciodata.

Iata insa ce-a facut un tip din SUA dupa ce i-a fost furata bicicleta:

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.