Cum mi-au furat anti-furtul

Azi, de fapt ieri seara… ca pana cititi voi articolul e deja miercuri… am avut parte de o intamplare foaaaarte ciudata. A trebuit sa merg marti seara la Rin Grand Hotel din capitala la un eveniment. Si cum eu sunt nedespartit de bicicleta si pentru ca ajungeam mult mai repede pe bicla, m-am suit in sa si am pornit spre hotel. Am facut doar 20 de minute de-acasa pana la Rin (cu RATB/Metrorex faceam aproape o ora).

Problema era cu parcatul… da, nu numai soferii au probleme cu parcarea, ci si biciclistii. Nu prea aveam unde sa-mi leg bicicleta, asa ca am intrat la parcarea subterana. Nici pe-acolo nu erau locuri special amenajate pentru biciclete (cc: conducerea Rin Grand Hotel) asa ca am fost nevoit sa-mi las bicicleta legata de un anti-parking sau cum naiba le zice la chestiile alea care blocheaza o parcare. Ideea era ca am legat-o si era safe, undeva intr-un loc ferit si aproape de scarile de acces spre parcare.

Am fost la eveniment si dupa aproximativ doua ore.. ma pregateam sa merg spre casa. Surpriza mea a fost sa-mi gasesc bicicleta dezlegata, lipita de un perete, in zona scarilor. Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat mai exact, pentru ca in locul in care imi lasasem bicicleta, era doar anti-parkingul in aceeasi pozitie in care il lasasem si eu. Singurul lucru care a disparut a fost anti-furtul… .

In urma acestei situatii ma simt norocos, in primul rand pentru ca cel care mi-a dezlegat bicicleta, n-a luat-o cu totul si in al doilea rand pentru ca n-a luat-o nici altcineva din zona scarilor, unde a stat dezlegata si nesupravegheata cine stie cat timp. Acum tre’ sa-mi iau un alt anti-furt, care cu siguranta o sa fie mult mai gros. Chiar daca nu e foarte greu de spart, orice anti-furt ai avea, macar sa se chinuie.

True story!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleStrange and beautiful
Next articleWrite the future

Related articles

20 Comments

 1. a venit unu cu bemveu si era locul lui. a taiat lantul si ti-a pus bicla pe perete sa poate parca. apoi dupa 10 min a plecat si a ridicat iar aia….

  nu ma baga in seama =))

 2. @astamicu: da.. s-ar putea sa ai dreptate

  @minxee: tre’ sa ai ceva foarte solid… care sa nu se poata taia asa usor…

  @Romania Pute: avea valoare sentimentala :(

 3. eu ma gandeam sa cumpar un antifurt si sa-l dublez pe ala care e deja pe o bicicleta din parcare =))))))))))

 4. Panduţu, eu cred că prin acest post ai invocat spiritele rele si data viitoare n-o să mai ai norocul ăsta.

  Să nu zici după aia că am avut gura pocită!

  Profului meu i.au fost furate 3 biciclete anul acesta, eu zic să ai grijă!

 5. Cred ca cel mai bun “antifurt” ar fi: nu scapa din ochi bicicleta!
  Nu mi-am lasat bicla legata de stalpi,garduri sau cine stie pe unde…
  O clipa nesupravegheata si dusa este…
  Pare greu de realizat acest lucru,dar mai bine previi decat sa constati paguba!

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.