Cum mi-au furat anti-furtul

Azi, de fapt ieri seara… ca pana cititi voi articolul e deja miercuri… am avut parte de o intamplare foaaaarte ciudata. A trebuit sa merg marti seara la Rin Grand Hotel din capitala la un eveniment. Si cum eu sunt nedespartit de bicicleta si pentru ca ajungeam mult mai repede pe bicla, m-am suit in sa si am pornit spre hotel. Am facut doar 20 de minute de-acasa pana la Rin (cu RATB/Metrorex faceam aproape o ora).

Problema era cu parcatul… da, nu numai soferii au probleme cu parcarea, ci si biciclistii. Nu prea aveam unde sa-mi leg bicicleta, asa ca am intrat la parcarea subterana. Nici pe-acolo nu erau locuri special amenajate pentru biciclete (cc: conducerea Rin Grand Hotel) asa ca am fost nevoit sa-mi las bicicleta legata de un anti-parking sau cum naiba le zice la chestiile alea care blocheaza o parcare. Ideea era ca am legat-o si era safe, undeva intr-un loc ferit si aproape de scarile de acces spre parcare.

Am fost la eveniment si dupa aproximativ doua ore.. ma pregateam sa merg spre casa. Surpriza mea a fost sa-mi gasesc bicicleta dezlegata, lipita de un perete, in zona scarilor. Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat mai exact, pentru ca in locul in care imi lasasem bicicleta, era doar anti-parkingul in aceeasi pozitie in care il lasasem si eu. Singurul lucru care a disparut a fost anti-furtul… .

In urma acestei situatii ma simt norocos, in primul rand pentru ca cel care mi-a dezlegat bicicleta, n-a luat-o cu totul si in al doilea rand pentru ca n-a luat-o nici altcineva din zona scarilor, unde a stat dezlegata si nesupravegheata cine stie cat timp. Acum tre’ sa-mi iau un alt anti-furt, care cu siguranta o sa fie mult mai gros. Chiar daca nu e foarte greu de spart, orice anti-furt ai avea, macar sa se chinuie.

True story!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

20 Comments

 1. a venit unu cu bemveu si era locul lui. a taiat lantul si ti-a pus bicla pe perete sa poate parca. apoi dupa 10 min a plecat si a ridicat iar aia….

  nu ma baga in seama =))

 2. @astamicu: da.. s-ar putea sa ai dreptate

  @minxee: tre’ sa ai ceva foarte solid… care sa nu se poata taia asa usor…

  @Romania Pute: avea valoare sentimentala :(

 3. eu ma gandeam sa cumpar un antifurt si sa-l dublez pe ala care e deja pe o bicicleta din parcare =))))))))))

 4. Panduţu, eu cred că prin acest post ai invocat spiritele rele si data viitoare n-o să mai ai norocul ăsta.

  Să nu zici după aia că am avut gura pocită!

  Profului meu i.au fost furate 3 biciclete anul acesta, eu zic să ai grijă!

 5. Cred ca cel mai bun “antifurt” ar fi: nu scapa din ochi bicicleta!
  Nu mi-am lasat bicla legata de stalpi,garduri sau cine stie pe unde…
  O clipa nesupravegheata si dusa este…
  Pare greu de realizat acest lucru,dar mai bine previi decat sa constati paguba!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.