Misiunea Berlin Maraton – saptamana 5 – Faza pe “Alergat in Amsterdam”

Saptamana trecuta a fost una foarte agitata pentru mine. Ma rog, nu neaparat agitata, cat mai ales plina. Nu prea am stat pe-acasa mai mult de 5 ore atunci cand chiar am ajuns si am avut parte de o gramada de experiente misto.

Daca weekend-ul precedent m-a prins in Cluj-Napoca cu doua alergari foarte faine pe Cluj Arena si in Parcul Babes, iata ca primele doua alergari din iunie le-am facut tocmai la Amsterdam.

#RunInAmsterdam

Au fost practic primele alergari pe taram strain in afara vreunei competitii (vezi Chisinau Marathon) si chiar a fost o experienta misto sa descopar capitala olandeza in acest mod.

Pentru ca am fost cazat in Red Light District cu o priveliste mai mult decat interesanta, mi-am pornit prima alergare chiar de-acolo si am facut apoi practic un ocol al centrului, alergand pe langa unul din canalele exterioare.

#RunInAmsterdam - Vondel Park

Pentru ca cea de-a doua alergare se anunta mai lunga si mai rapida, am ales ca loc de desfasurare Vondel Park, un fel de Cismigiu al Amsterdamului, cu multa verdeata, lacuri si alei misto de alergat.

Aici am intalnit foarte multi alergatori si ce mi-a placut a fost faptul ca puteai sa alergi atat pe drumul principal, cat si pe poteci de pamant, numai bune pentru genunchi si incheieturi.

#RunInBlaj

Vineri am ajuns la Blaj, cu ocazia festivalului Blaj aLIVE si nu puteam rata ocazia de a alerga si pe-aici. A fost un traseu mai dificil, cu cateva urcari mai dificile, dar cu o priveliste frumoasa.

Long-run-ul de duminica m-a prins in sfarsit acasa, si pentru ca aveam de alergat 16 km, am zis ca n-ar fi rau sa alerg si eu in sfarsit in Parcul Herastrau.

#RunInBucharest

Chiar daca a fost cam aglomerat pentru gusturile mele, n-a fost o alegere chiar atat de neinspirata, mai ales ca am reusit sa surprind si o #pozacuapusul foarte faina dupa cum se poate vedea in poza de mai sus.

A fost cea mai lunga alergare de pana acum de anul acesta si sunt fericit ca genunchii mei s-au comportat cum trebuie si n-am avut probleme.


Melodia de alergat a saptamanii – OneRepublic – Feel Again

Cu ocazia asta am atins si borna de 200 km alergati in 2015. Daca punem la socoteala ca anul trecut am alergat doar 250, zic ca stau chiar bine pentru prima jumatate a anului.

Cat despre cele 4 alergari ale saptamanii trecute nu am ce lucruri “speciale” sa va spun. Totul s-a desfasurat in grafic, conform programului de antrenament, ceea ce pentru mine e tot ce conteaza.

Sa vedem insa ce mi-a pregatit saptamana asta…

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.