2014 in activitati sportive (as seen by Strava)

Pentru ca in 2014 am inceput sa fac mai serios miscare, acest lucru s-a vazut si in activitatea mea de pe Strava. Am iesit mai des la alergat, am mers mai mult cu bicicleta si am inceput sa fac si cursuri de inot.

Toata treaba asta m-a adus intr-o forma foarte buna din punct de vedere fizic si am inceput sa-mi depasesc limitele in mod constant.

Am mers destul de mult cu bicicleta in 2014 si am reusit sa economisesc vreo doua plinuri de benzina alegand acest mod de deplasare si am inceput sa cochetez si cu cursele mai lungi. Poate in 2015 ma voi aventura la una din provocarile “cu bicla la mare” sau “cu bicla la munte”.

La capitolul alergare, anul asta am reusit sa duc la capat doua semi-maratoane (21,1 km) oficiale (la Bucharest International Marathon si la Baneasa Trail Run) si inca doua neoficiale (ca parte a provocarii de 70 km in 5 zile). Deja cursele de 10 km cu ma mai sperie si anul viitor vreau sa termin un maraton pentru prima data.

Pentru ca a inceput sa-mi placa sa fac infografice, v-am pregatit unul si cu activitatile mele sportive de anul acesta:

click aici pentru o imagine mai mare

Pe langa biciclit si alergat, am inceput sa merg mai des si la bazinul de inot si incep sa-mi perfectionez tehnica. In 2015 trebuie sa-mi iau revansa pentru abandonul de la Triatlon Challenge Mamaia, iar prima ocazie va fi in februarie la Winter Tri.

Daca in 2014 am adunat doar 1481 de km (vezi pe unde am biciclit si pe unde am alergat), in 2015 as vrea sa adun cel putin 2015 km, fie ca vor fi contorizati pe bicicleta sau alergand.

Va invit asadar, sa ma urmariti pe Strava. Se anunta un an interesant!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.