Povestea a doua hashtaguri #pozacuapusul si #helloagain7am

De cand mi-am luat iPhone 5S calitatea pozelor mele de pe instagram a crescut destul de mult si am inceput sa experimentez tot mai des fotografia cu smartphone-ul.

Pornit in urma cu vreo doi ani, si inspirat de multitudinea de poze cu apusul care ne invadau feed-ul de facebook in fiecare vara, hashtagul #pozacuapusul a devenit locul in care imi adun fotografiile mele cu apusul. De curand am vazut ca a inceput sa fie preluat si de alti prieteni de-ai mei, deci este loc de crescut.

Intotdeauna mi-au placut pozele cu soarele, fie ca era vorba de rasarituri sau fie ca era vorba de apusuri. Daca mai punem si niste nori in ecuatie, ies cateva rezultate spectaculoase.

Si #pozacuapusul

A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on

Una din fotografiile cu apusul care imi place cel mai mult a fost realizata in urma cu aproape o luna, la Sibiu si arata cam asa.

#pozacuapusul #Sibiu #InconjurulLumii A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on

Insa cea mai de “succes” #pozacuapusul s-a dovedit cea facuta weekend-ul acesta la Blaj aLIVE, in timpul concertului Sunrise Avenue.

Am reusit sa “adun” peste 250 de like-uri si cel putin 5 repost-uri (in care-am fost si taguit) de la fanii formatiei.

Sunrise Avenue playing at sunset at #blajalive #pozacuapusul

A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on

Chiar si solistul formatiei, Samu Haber s-a aratat incantat de aceasta fotografie, chiar daca este vorba de un colaj.

Voi continua sa folosesc acest hashtag pentru fotografiile mele cu apusul si sper sa fie preluat de cat mai multi pentru a aduna o colectie foarte faina de apusuri.

[divider2]

Cel de-al doilea hashtag pe care il folosesc destul de des pe instagram este #helloagain7am. Va spuneam inca de la inceputul acestui an ca am o problema cu ora 7 dimineata, care reusea sa ma prinda treaz foarte des in acea perioada.

“Problema” s-a mai remediat, dar ora 7 am a mai fost prezenta in viata mea de cateva ori de-atunci si pana acum si mi-a oferit si cateva cadre numai bune de instagram.

Primul rasarit in Vama pe anul asta :D #helloagain7am A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on

Fie ca e vorba de un rasarit in Vama sau din alte orase, ora 7 dimineata are farmecul ei aparte pentru ca reuseste sa surprinda linistea de dinaintea fiecarei zile.

Rasarit oltenesc #helloagain7am

A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on

Ca de exemplu aceasta fotografie, surprinsa tot la Blaj aLIVE dupa ultima seara de festival, cand toata lumea se odihnea in corturile amplasate in camping…

Buna dimineata #blajalive #helloagain7am A photo posted by Alin Pandaru (@pandutzu) on

Voi incerca asadar sa surpind momentele mele de la ora 7 am, fie ca ma va prinde in RATB, inainte de vreo alergare sau in Expirat dupa o noapte de pomina si va provoc si pe voi sa faceti acelasi lucru.

[divider2]

Text înscris în concursul #TFB11 – un eveniment organizat de Foto Union, Eventur și Golf Hotel Pianu în care poți participa și tu. Detalii cu un click aici.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.