Robbie Williams si Florence & The Machine in primele zile la Sziget Festival 2015

Proaspat castigatori ai titlului pentru “Best Major Festival” in 2014 la Europe Festival Awards, cei de la Sziget Festival vor sa fie siguri ca vor lua premiul si in 2015.

Dupa ce la finalul anului trecut am aflat ca Florence and the Machine vor canta pentru prima data pe Insula Libertatii, iata ca astazi a venit un nou anunt de interes maxim pentru szigetani si anume ca si Robbie Williams va canta la Sziget Festival 2015!

Robbie Williams @ Sziget Festival 2015

Ce e si mai tare este ca atat Florence, cat si Robbie vor canta inca din primele doua zile, adica de pe 10 si 11 august, pe scena principala, bineinteles. Asadar, avem deja doua nume extrem de mari anuntate, iar viitorul suna bine.

Sziget Festival are loc in perioada 10-17 august 2015, iar printre numele confirmate se mai numara si Alt-J, Awolnation, Blasterjaxx, Jamie Woon, The Subways, Fauve, Jose Gonzales, Babylon Circus si Kadebostany.

[divider2]

Biletele de o zi pentru ziua -1 vor fi vandute intr-un numar limitat de 25.000, dar cei care isi vor cumpara un Abonament de 7 zile se vor putea bucura de toata experienta Sziget Festival. Primele 10.000 de bilete sunt disponibile la pretul de 59 euro, iar apoi pretul va creste la 65 euro.

Abonamentele de o saptamana costa 229 euro pana pe 30 aprilie, iar organizatorii se asteapta ca anul acesta sa fie sold-out, asa ca va sfatuiesc sa va luati bilete din timp daca vreti sa luati si voi parte la distractia de pe Insula Libertatii.

[divider2]

Cat despre concertul Robbie Williams de la Bucuresti, momentan asteptam confirmarea oficiala, care ar trebui sa vina cat de curand.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.