Kings of Leon vin la Sziget Festival 2015

Iata ca dupa vestile bune de la Untold Festival ziua de joi vine cu vesti excelente pentru cei care vin sau care planuiesc sa mearga anul acesta la Sziget Festival.

Trupa Kings of Leon tocmai si-a anuntat prezenta la cea de-a 23-a editie a festivalului care-a primit anul trecut distinctia de “Best European Major Festival” in cadrul Europe Festival Awards.

Kings of Leon @ Sziget Festival 2015

Pe mine personal ma incanta foarte mult aceasta veste pentru ca imi doream sa-I vad si pe ei live si iata ca acest lucru o sa fie posibil chiar la festivalul meu preferat din strainatate. Desigur ca m-ar fi incantat si mai mult daca i-ar fi confirmat pe Muse, dar timpul inca nu-I pierdut si cred ca mai sunt ceva headlineri de anuntat.

Kings of Leon vor canta in cea de-a treia zi de festival, pe 15 august si se alatura unei liste foarte misto de trupe ce vor canta anul acesta pe Insula Libertatii.

Robbie Williams, Florence & The Machine, The Script,  Avicii, Limp Bizkit, Major Lazer, Martin Garrix, Gramatik, Ellie Goulding, Kasabian si multi altii vor oferi o saptamana de neuitat tuturor celor care vor veni la Sziget.

Daca te-a convins si pe tine line-up-ul, tin sa te anunt ca inca mai sunt disponibile abonamente pentru cele 7 zile de distractie pe Insula Libertatii, iar daca vrei sa vii doar la o singura zi (desi nu recomand), se gasesc si bilete de o zi.

Abia astept sa ne vedem pe-acolo!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.