Gata! E oficial: Robbie Williams la Bucuresti pe 17 iulie. Cat costa biletele si de unde pot fi cumparate?

Dupa mai bine  de doua luni de zvonuri si banuieli, iata ca in sfarsit a venit si anuntul oficial: Robbie Williams va sustine primul sau concert din Romania pe 17 iulie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Confirmarea a venit de la organizatori, adica de la D&D East Entertainment in colaborare cu Marcel Avram, iar acum avem in sfarsit si detalii legate de bilete.

Robbie Williams in Romania

Acestea vor fi puse in vanzare azi, pe 24 februarie la ora 16:00 si vor avea preturi cuprinse intre 151.20 lei si 680.40 lei. Vor fi impartite in patru categorii de pret:

Harta locuri concert Robbie Williams in Romania

  • Diamond Circle  – 572,4 lei
  • Golden Circle – 464,4 lei
  • Normal Circle –151,2 lei (in early bird – numar limitat – 8.000 de bilete) – 189 lei (dupa epuizarea biletelor early bird)
  • Tribuna VIP – 680,4 lei (singurele bilete cu loc)

 

Biletele vor fi disponibile in reteaua Eventim.ro si sper sa se dea cat mai repede, ca sa il convingem ca suntem multi fani aici si sa mai vina pe la noi. Biletele fizice early bird vor fi disponibile si in magazinele din reteaua Telekom (Germanos).

Concertul de la Bucuresti este sponsorizat de Telekom si Banca Transilvania si face parte din turneul “Let me Entertain You Tour 2015” care va debuta pe 25 martie la Madrid si care include si orase in care n-a mai fost pana acum, precum Riga, Sankt Petersburg, Cracovia, Tel Aviv, Abu Dhabi, Atena sau Odense.

[divider2]

Cred ca n-are rost sa mai zic cat de entuziasmat sunt. Ne vedem in primele randuri!!

P.S. Daca chiar n-ai cum sa ajungi pe 17 iulie la Bucuresti, mai ai o sansa pe 10 august la Sziget Festival, in Ungaria, acolo unde iti recomand sa mergi tot festivalul.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

  1. Salut!
    spune’mi te rog, din care Germanos ai luat biletele pt Robbie? Eu am sunat la doua-trei magazine si mi’au spus ca au probleme cu imprimantele. Mersi

  2. Imi place foarte mult de Robbie Williams, are niste piese foarte bune si frumoase. Nu l-am cunoscut pana nasul meu nu mi-a aratat niste piese. Biletul are pret acceptabil.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.