Robbie Williams, in concert la Bucuresti pe 17 iulie 2015!

Nu credeam ca o sa apuc vreodata sa scriu asta, dar se pare ca anul viitor il voi revedea pe Robbie Williams si de data asta se va intampla chiar la Bucuresti, pe 17 iulie, in Piata Constitutiei.

Inca de cand au aparut zvonurile unui concert RW la Cluj anul viitor, recunosc ca am fost sceptic ca va porni intr-un nou turneu in 2015 si ca va trece si prin Romania.

Robbie Williams - Let Me Entertain You Tour

Am urmarit insa “piata”, am urmarit toate indiciile si chiar daca inca n-a fost confirmat oficial, sunt convins ca Robbie Williams va concerta la Bucuresti in 2015 si ca show-ul va fi organizat de D&D East Entertainment in colaborare cu Marcel Avram, cei care au castigat licitatia lansata de managementul artistului britanic.

Concertul va face parte din turneul “Let Me Entertain You Tour” ce va debuta pe 25 martie in Madrid. La Bucuresti urmeaza sa ajunga pe 17 iulie, iar deindata ce vor aparea informatiile oficiale, va voi tine la curent si cu preturile biletelor.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.