Din nou la stafeta la Bucharest International Marathon

In mai putin de 8 ore voi lua startul la cea de-a VI-a editie a Bucharest International Marathon 2013 in proba de stafeta, incercand astfel sa fac o traditie din acest lucru. Anul trecut a fost foarte tare experienta si m-am simtit excelent dupa cei 10, 548 km alergati.

Daca anul trecut am reusit sa alerg totusi un pic inainte de concurs, de data asta ma vad total nepregatit pentru aceasta cursa. M-a prins si-o mica raceala dupa Cupa Bloggerilor asa ca nu sunt in cea ma buna forma de alergat. Sper insa sa nu-i deazamagesc pe coechipierii mei – Valentin, Cristian si Alex – si sa duc pana la capat partea mea de stafeta. Impreuna vom reprezenta blogosfera, fiind singura echipa de bloggeri inscrisa in competitie.

Medalia BiM 2013

Un alt motiv pentru care vreau sa termin cursa de maine dimineata este aceasta frumoasa medalie pe care vreau sa o adaug colectiei incepute anul trecut si care acum contine o medalie de finnisher la Bucharest International Marathon 2012 si una la Triathlon Challenge Mamaia 2013 + bonus cupa de primul loc in competitia dintre bloggeri.

Mai jos aveti harta traseului de maine. Noi avem doar bucata mica (verde).

RO_maraton

O sa puteti sa imi urmariti activitatea live maine chiar de pe contul meu de runkeeper asa ca o sa ma puteti incuraja si din fata calculatoarelor. Daca totul merge ok, eu ar trebui sa intru in cursa undeva intre 9:30 si 10:00. Eu sper sa ma mentin sub timpul de o ora.

Le urez succes tuturor participantilor de maine la Maraton si sper sa avem noroc de vreme buna!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.