Alerg pentru Team Panda – WWF la Bucharest International Marathon 2014

Asa cum probabil multi dintre voi stiu deja, anul acesta m-am hotarat sa particip la proba de semi-maraton din cadrul Bucharest International Marathon. 

Am participat si in 2012 si 2013, la proba de stafeta, dar atunci am alergat doar 10,5 km. La fel s-a intamplat si in primavara, cand am alergat 10,5 km la Bucharest International Half-Marathon. De data asta vreau sa duc lucrurile la nivelul urmator si sa alerg pentru prima data 21 km.

Team Panda - pandutzu

Mi-as dori ca acesta sa fie abia inceputul carierei mele de “maratonist” si ca treptat, treptat sa maresc distantele parcurse. Ramane de vazut cum se comporta corpul meu si daca ma tin genunchii. Anul acesta are loc ce-a de-a 7-a editie a acestei competitii si sper ca numarul 7 sa-mi poarte si de aceasta data noroc.

Si pentru ca imi place sa alerg intr-o echipa, am ales sa ma alatur celor din Team Panda – WWF.  Ar fi fost chiar culmea ca Pandutzu sa alerge in alta echipa.

The panda made me do it

Cu ocazia asta mi-am deschis si o pagina de donatii pe Galantom pentru World Wild Fund Romania, in care puteti sa donati bani pentru ca aceasta organizatie sa deruleze in continuare proiecte pentru conservarea naturii.

In Romania, WWF lucreaza din anul 2006 pentru protejarea mediului salbatic din Muntii Carpati si din lungul Dunarii: arii protejate, paduri, ursi bruni, zimbri, Delta Dunarii, sturioni. La toate acestea se adauga stimularea tranzitiei spre economia verde si un program de educatie de mediu adresat tinerilor.

Eu mi-am propus sa strang cate 20 de lei pentru fiecare kilometru alergat, astfel ca targetul meu pana pe 5 octombrie este de 420 lei. Sper ca pana atunci sa-l ating cu ajutorul vostru, si, de ce nu, chiar sa-l depasesc.

Go TEAM PANDA!

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.