Hai sa plecam la mare 4inmasina

Pentru ca vine 1 mai si pentru ca traditia spune ca tre’ sa petrecem la mare, pe 30 aprilie seara plecam in Vama Veche, stam o seara, dormim pe unde apucam, iar miercuri seara ne intoarcem.

Pentru ca restul gastii s-a impartit deja pe masini, iar  eu nu pot sa plec singur ca e aiurea,  m-am hotarat sa ma inscriu pe 4inmasina.ro si sa pun la dispozitie cele 3 locuri libere din #fordutza si altor doritori de o escapada la mare la inceput de mai.

Mi se pare o idee foarte misto si mi-a placut proiectul inca de cand am aflat de el, saptamana trecuta in cadrul Congresului National al Studentilor la Comunicare, organizat de colegii mei din PRIME Romania.

Ai ocazia si sa economisesti niste bani [imparti benzina la 4], dar si sa cunosti oameni noi si, de ce nu, sa legi prietenii. Pana acum pentru a face acest lucru stiam doar de grupul de carpooling de pe Facebook, acolo unde cine avea nevoie de un drum, sau avea nevoie de companioni isi putea lasa un anunt. Asa am facut si eu vara trecuta cand am luat cu mine cu DS3-ul un tip care voia sa ajunga in Constanta.

Pe 4inmasina.ro vad ca lucrurile sunt un pic mai bine organizate si ai acces si la cateva statistici ale soferilor si ale pasagerilor. Poti da calificative sau poti afla de exemplu ce fel de muzica se asculta sau daca se fumeaza in masina.

Asadar, daca vreti sa mergeti la mare de 1 mai, va astept sa va alaturati.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

    • Clar, cea mai buna ideea din lume made in romania :)) )))))) Imi pare rau sa distrug corola de minuni a romanismului dar handicapatii de americani facea asa ceva pe vremea cand in romania masinile circulau duminica pe baza numarului de inmatriculare. O duminica cele cu sot, o duminica cele fara sot.
      Altfel tare ideea, chiar nu stiam cum sa aduc eu in masina niste nespalati. uite ca acum pot.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.