Swedish House Mafia vin la Bucuresti

Pentru prima si din pacate pentru ultima data, suedezii de la Swedish House Mafia vin la Bucuresti pentru a ne oferi o experienta muzicala cu adevarat diferita, pe 14 decembrie, la Romexpo.

Cei 3 DJi de renume mondial Steve Angello, Sebastian Ingrosso si Axwell au inceput proiectul Swedish House Mafia in 2008, iar odata cu succesul piesei “One (Your Name)” au ajuns pe locul zece in topul celor mai  buni DJ din  2011 publicat de revista DJ Magazine.

Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numara “Save the world”, Miami 2 Ibiza (feat Tinie Tempash), “Don’t You Worry Child” si “Greyhound”, parte a campaniei Absolut Greyhound despre care v-am mai povestit un pic si aici.

Abia astept sa-i vad live, mai ales ca anul trecut i-am ratat cand am fost la Oxegen, pentru ca s-au nimerit in acelasi timp cu The Black Eyed Peas. Mi-a parut rau, mai ales cand am aflat ca “se despart” si ca albumul “Untill now”, lansat pe 22 octombrie 2012, va fi ultimul semnat Swedish House Mafia.

Anul asta am apucat totusi sa vad o treime din trio-ul SHM, Axwell facand un super show la Sziget, in cea de-a doua zi de festival. M-am bucurat insa cand am aflat ca “One Last Tour”, turneul de adio al acestora, va trece si prin Romania pe 14 decembrie. Voi avea astfel ocazia sa-i vad pentru prima si pentru ultima data in aceasta formula.

Si daca tot ziceam de Absolut mai devreme, ar trebui sa stiti ca ei sunt si sponsorul principal al acestui turneu, iar prin intermediul unei paginii de Facebook Absolut Romania, 15 din cei mai creativi fani SHM au sansa sa-i intalneasca in carne si oase pe cei 3 DJi.

Fanii nu trebuie decat sa posteze poze cu cele 3 dots (emblema turneului mondial SHM) desenate in oras, in cel mai nonconformist mod.

Asadar, cu cine ma vad pe 14 decembrie la Romexpo la concertul Swedish House Mafia? 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.