Ce-am facut si ce-am pierdut

Pentru ca in ultimele saptamani am facut o groaza de chestii pe care n-am apucat sa le pun pe blog, tocmai pentru ca imediat am facut altele, am zis sa le adun pe toate intr-un singur articol.

M-am obisnuit, prost sau nu, sa tratez subiectele de pe blog mai serios, dar asta inseamna mai mult timp dedicat unui articol. Si cum nu dispun tot timpul de acest timp nu mai apuc sa scriu ce aveam de scris si raman subiecte misto pe dinafara. Promit sa incerc sa-mi dramuiesc mai bine timpul astfel incat sa va povestesc la timp ce mai fac si pe unde mai fac.

Asadar, intr-o ordine mai mult sau mai putin cronologica, iata ce-am mai facut in ultima vreme, pe unde-am fost si ce-am ratat:

Absolut Blank & Beyond

[column size=”1-2″]

[frame align=”left”]

[/frame]
[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]
Pe 20 septembrie, la Academia Romana, Absolut Vodka a incheiat campania Absolut Blank si au prezentat publicului larg sticla imensa de Absolut  (8 metri inaltime) care-a fost compusa din 17 piese realizate de 17 artisti non-conformisti romani, reinterpretand in viziunea si stilul propriu cate o piesa.

Mi-a placut foarte mult aceasta campanie si ma bucur ca una din cele 17 piese a fost realizata de un tip pe care il cunosc si care daca o tine tot asa va ajunge departe. Big Up pentru Ciprian Dumitriu aka Frosty.

[frame align=”center”]

Absolut Madness

[/frame]

[/column]

Tot atunci s-a lansat si noua campanie Absolut Greyhound si ne-a fost prezentat videoclipul realizat impreuna cu cei de la Swedish House Mafia.

Mai multe poze gasiti pe mahmur.info.

[divider2]

Jack Daniel’s 162 Birthday

Ramanem tot la subiectul bauturi alcoolice si va zic ca pe 27 septembrie l-am sarbatorit pe Jack Daniel in cadrul unei super petreceri care s-a desfasurat in Fratelli.

Daca la Absolut Blank Party m-am delectat cu vodka pentru ca evenimentul a avut loc “la 2 pasi de casa mea”, de data asta a trebuit sa-mi stapanesc poftele pentru Jack Daniel’s Old No.7 Brand Tennessee  Whiskey pentru ca am fost cu masina. Asta nu m-a impiedicat insa sa ma distrez la fel de bine ca ceilalti si sa nu ma simt bine de ziua lu’ nenea Jack.

 Chiar n-aveai cum sa nu te simti bine atunci cand pe scena au urcat atat de multi artisti care ne-au cantat si ne-au incantat. Am vazut-o pentru prima data live pe Sonique, artista britanica pe care o ascultam cand eram mic si care n-a mai scos nimic notabil din 2003.

Cel mai mult mi-a placut atunci cand au urcat pe scena cei de la 3 Sud Est care s-au reunit special pentru acest eveniment. Am fredonat fiecare vers cantat de cei trei si inca ma intreb de ce nu revin pe piata muzicala romaneasca. Cred ca ar avea un super succes daca ar face un turneu national.

Au mai cantat Cornel Ilie, Tudor Chirila, Horia Brenciu, Loredana, Corina, Florin Chilian, No Mercy, Fady & The Zaidans si Timati.

[divider2]

Petrecerea a tinut pana dimineata, iar eu la ora 5 eram in Aeroportul International Henri Coanda pentru a lua un “pachet special”.

Webstock 2012

Cu doar doua ore dormite la bord m-am indreptat spre JW Marriott Hotel la 9 dimineata pentru cea de-a V-a editie a conferintelor Webstock.

Cu ce-am ramas de-acolo?

Cu o prezentare foarte misto a lui Eduard Novak, dublu medaliat la Jocurile Paralimpice de la Londra 2012 (aur si argint) care ne-a povestit pe scurt cum a ajuns de la campion national la patinaj patinaj viteza, la campion olimpic la ciclism.


Video via piticu

 Mi-au placut si prezentarile lui Cristian Gog, Alex Tunaru (care-a vorbit de proiectul #construim – BigBuild 2012), Zoso  si prezentarea Madalinei Uceanu care a continut rezultatele studiului State of Social Media, pe care le puteti vedea in infograficul de mai jos (via refresh.ro)

Daca doriti sa vedeti ce s-a discutat mai in detaliu la Webstock, gasiti la Sandra un live-blogging punctual.

[divider2]

Ce-am ratat in perioada asta?

Pentru ca a trebuit sa dau o fuga pana la Calarasi si inapoi, din pacate n-am mai putut sta si la Webstock Awards, acolo unde #bwinderby, proiectul pe care l-am facut prin intermediul SportMeet.ro alaturi de cei de la Graffiti PR, a fost printre finalistii la Bloggers Projects.

Si pentru ca la 11 seara a trebuit sa-l iau pe frati-miu de la aeroport, am ratat astfel si petrecerea Webstock 2012 cat si petrecerea organizata de cei de la Guinness in cinstea lui Arthur Guinness, fondatorul acestei minunate beri.

Am recuperat insa sambata seara in Silver Church, acolo unde-am baut un Guinness in cinstea lui Arthur.

Duminica am fost la Corabia, pentru o reuniune mai larga de familie, iar despre ce-am facut saptamana trecuta, intr-un articol viitor ca sa nu-l lungesc pe asta prea mult…

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.