Voteaza-ti preferatii la Europe Festival Awards 2012

De pe 5 octombrie si pana pe 7 noiembrie aveti oportunitatea de a va vota festivalul favorit la Europe Festival Awards 2012.

Avem si noi patru festivaluri nominalizate: B’estfest Summer Camp  la Best Medium Sized Festival si ARTmania, Fusion Festival si Plai la Best Small Festival.

Cei care voteaza au sansa de a castiga bilete VIP la editiile de anul viitor ale festivalurilor castigatoare sau chiar si un iPad 3. Votarea se face completand acest formular.

Voturile mele de anul acesta merg catre:

[divider2]

[list style=”blue”]

[/list]

[divider2]

 Voturile mele sunt subiective, pentru ca am participat la doua din festivalurile pe care le-am votat si as fi vrut sa merg si la celelalte 3, dar din pacate nu s-a putut.

Castigatorul de anul trecut de la Best Major Festival a fost Sziget Festival care a implinit anul acesta 20 de editii si care si-a meritat din plin acest premiu. Ramane de vazut daca va obtine si anul acesta acelasi rezultat. Pe 12 noiembrie aflam finalistele, iar pe 9 ianuarie 2013 vor fi anuntati castigatorii Europe Festival Awards 2012.

[divider2]

 Si daca tot vorbim de Sziget, va anunt ca editia de anul viitor va avea loc in perioada 5-13 august 2013, in acelasi loc, Insula Obuda din Budapesta

Incepand cu 2 noiembrie 2012 si pana pe 5 mai 2013 biletele vor putea fi cumparate la un pret special dupa cum urmeaza: biletele cu campare la prețul de 199 de euro iar cele fara campare la 169 de euro.

Biletele zilnice vor costa 45 de euro iar upgrade-urile pentru zonele VIP sau pentru autocaravane 130 de euro. Dupa aceasta perioada pretul va fi un pic mai mare.

Acestea vor fi disponibile atat pe webshop-ul oficial de pe szigetfestival.com dar si la partenerii din reteaua internationala.
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.