Warrior’s Dance Festival – Belgrad 2012

Pentru ca pana la urma nu mai ajung pe 16 septembrie la Praga pentru Coldplay, m-am gandit ca as putea totusi sa merg pe 15 septembrie la Warrior’s Dance Festival 2012, la Belgrad.

Povestea WDF a inceput in 2009, atunci cand cei de la The Prodigy au facut un super festival la Tokyo in care i-au invitat si pe cei de la Pendulum, Hadouken!, MSTRKRFT, AutoKratz si South Central.

Anul urmator, la Milton Keynes Bowl in Marea Britanie, nu mai putin de 65.000 de oameni au luat parte la cea de-a doua editie Warrior’s Dance Festival. De data asta au fost amplasate doua scene, iar printre cei care-au cantat se numara: Pendulum, Chase And Status, Does It Offend You Yeah! si Enter Shikari.

Cei de la The Prodigy au scos chiar si un DVD cu prestatia lor LIVE de la acest eveniment – World’s on Fire – pe care puteti sa-l urmariti in cele ce urmeaza.

in 2012,  The Prodigy vor sa repete nebunia de acum doi ani, si si-au ales ca loc de desfasurare Fortareata Kalemegdan din Belgrad, Serbia.

Toata distractia se va desfasura pe 15 septembrie, incepand cu ora 18:00, pana a doua zi dimineata la ora 06:00, adica 12 ore de nebunie totala.

Pe langa The Prodigy, la Warrior’s Dance Festival 2012 vor mai concerta si Skrillex, Chase and Status (DJ set), Caspa, Zane Low, Feed Me si multi altii.

Biletele costa 147 de RON si se gasesc pe myticket.ro, iar estimativ, drumul pana acolo costa cam 2 plinuri jumate de rezervor.

Eu as vrea sa merg, chiar daca pe The Prodigy i-am vazut de 4 ori live pana acum. Daca ne strangem mai multi, iesim destul de ieftin si cu transportul, iar ca durata estimativa, in 10 ore suntem la Belgrad, pornind de la Bucuresti. Pentru a intra in Serbia nu-ti trebuie decat buletin, nefiind nevoie de viza sau pasaport.

Daca se gaseste cineva sa ne dea si o masina in teste pana acolo, iesim chiar si mai ieftin la costul total.

Asadar, cu cine merg anu’ asta la Warrior’s Dance Festival? Interesati?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

  1. Salut,

    Pretenas daca inca nu ai plecat poti merge cu noi( eu si inca 2 persoane) sa iesim si noi mai ieftin, nu? sau eventual poate ne vedem pe acolo.

    cheers.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.