Am ajuns la Sziget

Dupa un weekend destul de plin la The Mission Dance Weekend si prin Vama Veche si dupa un test drive de weekend cu Citroen DS3 [despre asta mai multe intr-un alt articol], am plecat duminica seara, in jurul orei 22:00 spre Sziget Festival, alaturi de Andrei ca sofer pentru #plutaperoti.

A fost un drum destul de lung, dupa cum ziceam si mai sus.. am facut cam 14 ore, asta si pentru ca am avut un alt traseu fata de anul trecut, pentru ca am trecut si prin Cluj s-o luam pe Teo, intregind astfel echipa de #romanilasziget. Am prins al 2-lea rasarit din masina consecutiv, asta dupa ce duminica dimineata eram pe autostrada soarelui [rasare] cu DS3-ul, iar azi dimineata eram #umdevaprinromania intre Cluj si Oradea.

Dupa ce-am gasit Insula Obuda, unde o sa aiba loc festivalul, ne-am gasit un loc de parcare ferit dar scump [75 de euro/intreaga saptamana] si am pornit in cautarea unui loc de camping. L-am gasit undeva pe langa scena principala, la umbra unor copaci primitori. Speram sa n-avem probleme si sa nu ne lipseasca nimic atunci cand ne intoarcem la cort

Ne-am luat si acreditarileAndrei pentru Urban.ro, Teo pentru iConcert.ro si eu pentru pandutzu.com [ha!] – si ne-am incarcat ceasurile cu forinti pe care sa-i cheltuim chibzuit pe-aici. Am savurat niste cico [momentan] ca sa ne hidratam, iar acum scriem fiecare cate-un articol pe blogurile personale in care ne laudam ca am ajuns la Sziget :)).

E racoare la zona de presa si momentan stam pe-aici pentru ca inca nu se intampla nimic interesant. Suntem in ziua -1, iar in seara asta avem doar un singur conert pe scena principala. Sunt in schimb alte activitati care merita descoperite, care fac atmosfera de la Sziget sa fie unica in lume. Ramane s-o descoperim si noi in saptamana care urmeaza…

Pana la un articol viitor, what you SZI is what you GET


Colectia de bratari s-a marit…

Foto: Andrei Stanciu | a scris si Teo despre ziua -1 la Sziget

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.