The Killers canta la Sziget 2012

Acum 3 ani The Killers au cantat la Bucuresti si cum pe vremea aia nu stiam foarte multe despre ei n-am fost la concert. Intre timp am tot ascultat piese de la ei si mi-am dat seama ca imi plac si incepea sa-mi para rau ca nu i-am vazut cand au fost in Romania.

Vestea de ieri din partea organizatorilor Sziget Festival 2012 m-am bucurat foarte mult si abia astept sa-i vad pe scena principala in ultima seara de festival.

The Killers au lansat ultimul album in 2008 (Day&Age), iar pe la inceputul anului 2010 au decis sa ia o pauza. Acestia au revenit in 2011 si-au inceput sa lucreze pentru cel de-al patrulea album, pe care il vor lansa la mijlocul acestui an.

Tot ieri au fost anuntate si alte trupe care vor canta la Sziget Festival 2012: Crookers,  Dirtyphonics,  DJ FRESH (SA),  High Contrast, Borgore, Dope D.O.D., Dynamite MC, Tiga, Azari & III, Modeselektor, KAKKMADDAFAKKA, Lamb, Black Seeds, Wild Beasts, Amon Amarth, Flux Pavilion, Saint Etienne, Anti Flag, Gocoo.

Au mai ramas 99 de zile pana la festival, iar daca vreti sa veniti si voi, aveti sansa sa castigati 2 abonamente in cadrul petrecerii oficiale Sziget 2012 din Club Control de sambata asta.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.