Primul blogger acreditat la Sziget Festival 2012

Dupa cum ati observat, in partea dreapta a blogului meu a aparut un banner cu Sziget Festival 2012, iar in partea stanga, o noua categorie unde voi posta toate stirile legate de editia de anul acesta.

De asemenea, pe szigetfestival.ro apare si logo-ul meu la partenerii media pe Romania ai festivalului, lucru de care sincer sunt foarte mandru. Ii multumesc cu aceasta ocazie Cristinei pentru ca a venit cu aceasta propunere la mine.

Asadar, de-acum incolo o sa vedeti destul de multe stiri legate de Sziget Festival pe blogul meu si mai ales detalii de la fata locului, in august.

Poate pana atunci ne facem o gasca mare de “Romani la Sziget” si mergem mai multi. Se anunta nume misto anul asta si va garantez ca o sa fie o atmosfera de neuitat, mai ales ca e si editie aniversara (20 de editii).

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

  1. […] Ei bine dupa doar doua zile acolo mi-am spus ca e musai sa revenim si in 2012, lucru pe care l-am si facut. Insa nu oricum, ci din postura de parteneri media. Pentru ca la vremea respectiva scriam foarte des despre concerte si festivaluri, Cristina Hurdubaia, cea care se ocupa la vremea respectiva de comunicarea festivalului pe teritoriul Romaniei mi-a descoperit blogul si mi-a propus sa devin partener oficial al festivalului. […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.