Gata acomodarea, sa inceapa festivalul

Ziua -1 a fost de acomodare si de odihna dupa un drum destul de lung de la Bucuresti la Budapesta, via Cluj-Napoca. Ne-am “cazat”, ne-am acreditat si-am explorat putin cate putin spatiul de festival de pe Insula Obuda.

Sunt o groaza de activitati care se pot face pe-aici, de la fotbal si baschet, la treasure-hunt-uri prin Budapesta si prin spatiul de festival. Am vazut si Sziget Eye-ul, care e suficient de mare cat sa ne tenteze sa-l testam. Exista si doua spatii unde se poate face bungee jumping, dar e cam scump si eu oricum mi-am facut damblaua anul trecut la Peninsula.

Aseara, dupa ce am tras cate-un pui de somn, am inceput sa ma plimb peste tot, pentru a explora si pe timp de noapte acest festival. Am trecut in sfarsit pe celebrul pod care leaga insula de oras si am facut si cateva poze interesante. Am dat de multi olandezi pe-aici, acestia avand chiar si un spatiu de camping dedicat.

[divider2]

   

[divider2]

Diversitatea multiculturala, libertatea pe care ti-o confera acest festival si multitudinea de activitati care mai de care mai interesante te fac sa te simti intr-adevar relaxat si fara grijile de-acasa. Astazi avem ziua de metale, adica primele concerte serioase de la Sziget Festival – Dimmu Borgir, Lacuna Coil, Hammerfall, Moonspell, Ignite si Superbutt. 

Noi am inceput ziua cu o plimbare pe bicicleta prin Budapesta, pentru a intra in forma si pentru a explora si un pic orasul de pe malul Dunarii. Imi place ca e aerisit si destul de liber, cel putin prin zona prin care ne-am plimbat noi. Poate in zilele urmatoare vom avea timp sa vizitam mai mult.

[divider2]

 

[divider2]

Maine incepe nebunia si incep primele concerte de pe scena principala. Nu uitati ca inca mai puteti veni si voi aici, iar daca nu va permite bugetul, puteti sa urmariti concertele de-aici live pe Youtube.

Pana atunci va las cu un filmulet de-aseara…

Untill the next time.. what you SZI is what you GET!

Mai multe poze gasiti pe pagina de Facebook Urban.ro si la Andrei.

Foto: Alin Pandaru, Andrei Stanciu | a scris si Andrei despre prima zi

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.