Si-am vazut-o si pe Jessie J

Dupa ce-am ratat-o anul trecut la Oxegen, pentru ca s-a accidentat inainte de concert, anul asta am avut ocazia s-o vad live pe Jessie J chiar in Romania.

Ea a concertat sambata seara pe plaja H2O din Mamaia in cadrul celei de-a 7-a editii Orange Summer Party. Pentru mine a fost a doua prezenta la acest eveniment, dupa concertul Jamiroquai de anul trecut.

Desi trebuia sa cante/mixeze in deschidere si Example, acesta n-a mai ajuns la Mamaia pentru ca echipamentul sau care trebuia sa vina de la Londra, a ramas acolo din cauza companiei aeriene. Asadar, pe Example l-am ratat a doua oara, pentru ca anul trecut, la Oxegen ca cantat in acelasi timp cu The Script si pe ei voiam sa-i vad mai mult.

Concertul a fost deschis de un DJ roman (cred), asta in timp ce pe cer avea loc un show aviatic. Daca n-as fi fost cu o saptamana in urma la BIAS 2012, poate as fi fost mai impresionat, dar asa doar m-am bucurat de ce era pe cer. Cativa norocosi, care au participat la un concurs organizat de Orange, s-au plimbat si cu elicopterul, avand astfel o super priveliste cu intreaga statiune.

Jessie J a facut un super show de aproximativ o ora si jumatate, in care-am avut ocazia sa ascultam live hiturile “Price Tag”, “Domino”, “Nobody’s Perfect” sau “Do it like a dude”, dar si piese mai putin cunoscute publicului larg, de pe primul album al artistei “Who you are”, lansat anul trecut.

A fost primita cu caldura (atat la propriu cat si la figurat) de fanii sai din Romania. Am vazut oameni de toate varstele la concert, de la copii de 10-11 ani, la batrani de 80 de ani (aproximativ), cu totii curiosi s-o vada pe Jessie J.

A avut cateva “probleme” cu un fluture care o tot “ataca”, dar totul s-a terminat cu bine. Artista britanica a fost foarte vorbareata si glumeata cu cei aproape 10.000 de oameni prezenti la Orange Summer Party.

Mie mi-a placut atmosfera si cum s-a desfasurat concertul si din partea mea Jessie J are tot respectul, mai ales ca e berbec si e nascuta cu fix 13 zile inaintea mea. Are in fata o super cariera muzicala si cred ca o sa mai auzim cu siguranta de ea in anii care urmeaza.

Jessie J a promis ca o sa revina in Romania si sunt sanse mari s-o mai vedem pe la noi, mai ales ca anul viitor o sa inceapa un turneu european pentru promovarea celui de-al doilea album al sau.

Tre’ sa recunosc ca mi-a lipsit un pic gasca de anul trecut cu care-am fost la Jamiroquai, dar m-am simtit foarte bine si anul acesta alaturi de colegii Edi, DaDa si Alexandra de la Urban.ro Cristina Bazavan si ceialti jurnalisti care-au fost cu noi la Mamaia.

Dupa concert am prins si rasaritul in Mamaia si n-am ratat ocazia de a face o baie in mare, mai ales ca era super calda apa.

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro si iConcert.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.