Baie in mare la rasarit in Mamaia

Pentru ca vara nu dorm, nu am somn… si tot eram la Mamaia.. am zis sa fac o baie in mare la rasarit

Tot vorbeam zilele trecute de momentele in care n-ai chef si de lucrurile pe care le-ai putea face pentru a-ti reveni cheful de viata, asa ca azi dimineata am experimentat unul din acele lucruri.

[divider2]

   

[divider2]

Cine-a mai facut asta stie despre ce e vorba si care e sentimentul. Pentru cei care n-au mai facut asta, am inregistrat si un scurt filmulet. Va recomand sa apasati cu incredere pe butonul de 1080p HD.

E al doilea filmulet de genul acesta pe care-l realizez, precedentul fiind inregistrat acum doi ani, in Vama Veche. Acum am avut si “echipament” mai bun si parca rasaritul la mare nu-i la fel daca n-ai “Bolero” pe fundal.

Tot in categoria lucrurilor care-ti dau chef de viata va recomand si skinny dipping [adica baie in mare complet dezbracati], de preferat noaptea, dar daca n-aveti inhibitii, puteti si ziua. Pentru alte momente asemanatoare, va recomand Enciclopedia Chefului de Viata.

Tu cand ai facut ultima data baie in mare la rasarit?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.